Главная / Новости

Сенсація: Непереможний Чемпіон Світу з Боксу зазнав поразки

18:38 | 21.04.2024
Головна / Новости
Девін Хейні переміг Райяна Гарсію
Девін Хейні переміг Райяна Гарсію
Американський боксер Девін Хейні (31-1, 15 КО), який має титул Чемпіона Світу за версією WBC у першій напівсередній вазі, зазнав сенсаційного поразки в поєдинку проти свого співвітчизника Раяна Гарсії (25-1, 20 КО).



У бою, що відбувся в Брукліні (США), Хейні тричі опинився в нокдауні. Зустріч була визначена головним событием вечора боксу. Зазначимо, що напередодні взважування Гарсія виявився переважений і не впорався з вагою, тому йому не дозволили змагатися за чемпіонський пояс. Протягом бою були багато позиційних боротьб, клінчів та фолів, що спровокувало невдоволені реакції глядачів. У сьомому раунді Хейні втратив ініціативу та отримав лівий бічний удар по щелепі, що стало його першим нокдауном у кар'єрі.

Після цього він знову намагався втекти в клинч, проте був знову засуджений Гарсією після сигналу рефері, за що отримав покарання. У наступних раундах бій продовжувався з домінуванням Гарсії. У 10-му та 11-му раундах Раян знову відправив суперника в нокдаун, розставивши всі крапки над "і" щодо переможця. В результаті двоє суддів віддали перевагу Гарсії, а третій оголосив нічию. Остаточний рахунок склав 112-112, 114-110 та 115-109 на користь Раяна.

Пізніше президент WBC Маурісіо Сулейман заявив, що Хейні не втратив титул. "Так само, як у поєдинку Корралес проти Кастильо, коли претендент не виправдав вагу, Хейні залишається Чемпіоном WBC", - написав Сулейман у своєму соціальному медіа. Ключові слова: бокс, сенсація, Чемпіон Світу, Девін Хейні, Раян Гарсія, WBC, нокдаун