Главная / Украина

Ви будете вихаркувати Пашкину смерть тисячами! — Притула про загибель Павла Петриченка

16:52 | 16.04.2024
Головна / Украина
Притула назвав Петриченка
Притула назвав Петриченка "Воїном з великої літери" та пообіцяв мститися за його смерть
Про смерть воїна Павла Петриченка, який був проєктним менеджером у фонді Сергія Притули та активним учасником громадських ініціатив, стало відомо учора, 15 квітня. Він загинув у Донецькій області під час виконання бойового завдання. На цю втрату відреагував відомий волонтер Сергій Притула. Петриченко, який до початку повномасштабної війни РФ проти України працював проєктним менеджером і був учасником громадських ініціатив, незадовго до 24 лютого 2022 року став головою штабу нової партії Сергія Притули.

Притула назвав Петриченка "Воїном з великої літери" та пообіцяв мститися за його смерть, доки живий. Він висловив глибоке занепокоєння і запитав, скільки ще вони втратять "сіль землі". Петриченко, окрім служіння на фронті, активно боровся проти ігроманії, що шкодила бійцям і цивільним. У квітні 2022 року він приєднався до Збройних Сил України та зосередився на аеророзвідці.

Його сестра Марина попросила не турбувати їхню родину деякий час. Зазначимо, що Петриченко був не лише учасником російсько-української війни, а й активним громадським діячем, засновником Телеграм-каналу "АРХИПЕЛАГ 95", а також нагороджений відзнакою "Золотий хрест" від головнокомандувача в 2023 році.