Ляшко: влада Маріуполя - приклад, як треба дбати про інтереси громадян

15:44 | 29.09.2017

Народний депутат України Олег Ляшко підтримує розвиток Маріуполя та ставить його в приклад іншим містам України. Під час робочого візиту він розповів про ключові проекти Маріуполя, яким надає підтримку, пишуть на сайті міської ради Маріуполя.

За участю нардепа в маріупольському селищі Волонтерівка з'явиться новий дитячий садок, в якому гостро потребували сім'ї. Також зараз проходить реконструкція Міського центру художньо-естетичної творчості учнівської молоді, після якої в Маріуполі з'явиться сучасний будинок культури. Крім того, з державного бюджету виділено близько 15 млн грн на реконструкцію старих будівель під соціальні гуртожитки для переселенців.

"Маріупольська влада - приклад для всієї країни, як треба дбати про інтереси наших громадян – вимушених переселенців. Я вірю, що ми відкриємо нові гуртожитки, де сотні сімей переселенців отримають нове житло", заявив Олег Ляшко.

Він також розповів, що його турбують питання зайнятості населення. Поліпшити цю проблему і одночасно збільшити виробництво підприємств, на його думку, допоможе реконструкція залізничного перегону Комиш-Зоря. Саме через обмеження залізничного сполучення містоутворюючі підприємства не можуть працювати на повну потужність.

Народний депутат України подякував міському голові Вадиму Бойченко за активну позицію, зазначивши, що він піклується про розвиток соціальної сфери рідного Маріуполя.

"Наше завдання – будувати школи, дитячи садки, створювати належну інфраструктуру для освіти та життя для успішної реалізації українців у своїй рідній країні. У цьому плані Маріуполь може бути прикладом для всієї України. Здавалось б, недалеко лінія фронту, але Маріуполь розвивається - нові дитячі садки, нові школи, нове житло, нові дороги, нові автобуси…. Отак треба не шукати причини, щоб розказати, чому не хочуть робити, а шукати можливості, щоб не зважаючи на труднощі, створювати для людей успішне життя. Я закликаю: люди, їдьте у Маріуполь - мирне, українське, сонячне чудове наше місто!", підкреслив Олег Ляшко.

Джерело

Выбор редакции