СБУ та Нацполіція в Миколаєві проводять обшуки у офісі ФК “Ваша Готівочка”

13:04 | 11.10.2019

Співробітники СБУ в Миколаєві разом із уповноваженими особами від Нацполіції сьогодні, 11 жовтня 2019 року, проводять обшук в головному офісі фінансової компанії “Ваша Готівочка”.

Джерела Бізнес.медіа в Миколаєві заявляють про чотири задокументовані випадки скоєння представниками пов’язаних із ФК “Ваша Готівочка” компаній кримінальних злочинів, що передбачені ст. 189 и ч. 2 ст. 355 КК України (вимагання).

Наразі відомо, що правоохоронці підтвердили зв’язок компаній: ТОВ «ЛАЙМ МАНІ», ТОВ «ЛАЙМ КЕШ» и ТОВ «ГРІН ФАКТОР» із ФК “Ваша Готівочка”.
Згадані компанії здійснювали дії, що кваліфікуються, як “вимагання”, по відношенню до громадян, що зверталися до установи ФК “Ваша Готівочка” за позикою.

Умови кредитування, які передбачала ФК “Ваша Готівочка”: видача онлайн, 720% річних.

Наразі відомо про щонайменше десять судових ухвал щодо дій компаній пов’язаних із ФК “Ваша Готівочка” на користь позивачів-клієнтів із схожими обставинами.

Після липневого візиту в Миколаїв Володимира Зеленського, в Миколаївській області змінився керманич СБУ. Призначений указом Президента 11 вересня начальник управління СБУ в Миколаївській області Віталій Герсак приступив до виконання обов’язків та відзначив місяць свого перебування на посту першим рейдом проти злочинності.

ФК “Ваша Готівочка” було відкрито 11 січня 2012 року в м. Миколаїв. Компанія веде діяльність на підставі ліцензії № 3133 от 11.07.2017 про надання грошей у позику, в тому числі на умовах фінансового кредиту.

Не перевірено:
Редакції Бізнес.медіа також стало відомо про обшуки в офісі керівництва Миколаївської обласної податкової поліції, нібито через звязок із нелегальними АЗК та конвертаційними центрами.



Выбор редакции