Главная / Компании

Аудиторська фірма "Крестон" не зможе проводити аудит держпідприємств

13:00 | 23.12.2016
Аудиторська фірма "Крестон" не зможе проводити аудит держпідприємств
Автор: Владимир Иванов
Аудиторськая фірма «КРЕСТОН ДЖІ СІ ДЖІ АУДИТ» не пройшла перевірку системи контролю якості аудиторських послуг Аудиторської палати України.


Про це повідомляється на сайті Аудиторської палати у рішенні № 334/4 від 01-12-2016
"Про результати зовнішніх перевірок систем контролю якості, створених аудиторськими фірмами та аудиторами".


Для компанії це означає, що вона не зможе проводити деякі види обов'язкового аудиту, наприклад, перевірки на вимогу ДКЦПФР, Нацкомфінпослуг та НБУ.


Також згадана компанія не зможе проводити аудиторську первірку державних компаній, оскільки, відповідно до постанови Кабміну №390, компанії, що не пройшли перевірку системи контролю якості послуг, не допускаються до аудиту підприємств, що належать державі.


За інформацією Аудиторської палати, аудиторська компанія, яка не пройшла перевірку системи контролю якості, має виправити недоліки у строк від 6 до 12 місяців. 


Перевірка системи контролю якості аудиторських послуг, яку проводить Аудиторська палата України, передбачає моніторинг застосування у аудиторській фірмі міжнарожних стандартів контролю якості послуг.


Як повідомляється у данному рішенні Аудиторської палати, цю перевірку останнім часом пройшли такі компанії як «Ветас-аудит», «ПрайсВотерхаусКуперс (АУДИТ)» та ще 5 інших компаній.
Теги: фирма