Главная / Darkside

Злочинці вдерлись до будинку та безжально катували господарів (відео)

17:33 | 02.02.2017
Злочинці вдерлись до будинку та безжально катували господарів (відео)
Усередину бандити потрапили через вікно у ванній кімнаті. Був пізній вечір. Господар спав на другому поверсі. Дружина - дивилася телевізор унизу.

Чоловік прокинувся від шуму, збагнув - щось не так, і взяв свій травматичний пістолет. Утім, гумові кулі від нападників просто відлітали!

Зловмисників у чорному спецодязі було четверо. Ще кілька - страхували знадвору.

Бандюги відібрали зброю в господаря і скрутили його. Почали вимагати гроші.

Повитрушували гаманці, з жінки зірвали прикраси. Крім цінностей, назбирали майже три тисячі гривень і триста доларів. Та цього їм було малувато. Тож почали безжально бити сімейну пару. Згодом перейшли до тортур

Потім садисти одягли жертвам пакети на голову, накрили ковдрою, облили алкоголем і збиралися підпалити! Люди вже прощалися із життям. Та на щастя, бандити змилувалися і зникли. Злочинців шукає поліція. Напад пов'язують із підприємницькою діяльністю господаря. Чоловік працює директором будівельної фірми.

ГТе, що господарів будинку «пасли» - вони запідозрили ще напередодні візиту непроханих гостей. Та й на вулиці, де живе подружжя, грабунок - наче буденна справа.

Майже всі будинки у кварталі - під охороною. Та попри це, люди все одно налякані.

Гудуть мешканці і в центрі Кагарлика. На вулиці повиходили активісти й нарікають на байдужість місцевої поліції.

Обпечене й пригнічене подружжя - нині у лікарні. З опіками другого ступеня, поламаними ребрами, струсом мозку і страхом не лише виходити на вулицю, а й повертатися додому, де теж може спіткати смертельна небезпека.