Главная / Українська мрія

Старт 2019/20: «Золоті», «Молодий», Луганська муздрама та Київська драма і комедія

08.09.2019
Старт 2019/20: «Золоті», «Молодий», Луганська муздрама та Київська драма і комедія
театральний оглядач, автор та ведучий інтернет-блогу "Театральна риболовля"

Протягома двох діб розпочали свої нові театральні сезони ще 4 театри.

В театрі «Золоті ворота» з 5 вересня – 40-й сезон та #NO_BORDERS.

А ще свіже та легке оновлене фойє, де глядачів зустрічають актори ювілейними тортами. 

Глядачів вистави «Отелло /Україна/ Facebook» (реж. Стас Жирков), якою розпочався сезон, пригощали шампанським, а після вистави розіграли подарунковий сертифікат на 5 вистав театру.

Трійко театрів відкрилися 6 вересня.

Одночасно на трьох своїх сценах розпочав роботу Київський молодий театр.

Моновистава Олексія Вертинського «Синій автомобіль» (реж. Ігор Славинський), психологічна драма на двох «Ніч Гельвера. Сволота» (реж. Андрій Білоус) та на великій сцені «Горе з розуму» Андрій Білоуса.

У Луганському українському музично-драматичному театрі зіграли «Одруження». Прем’єрну виставу поставив  Олександр Аркадін-Школьник.


А в брендово-візуально оновленому Київському театрі драми і комедії запустили до театрального простору свої космічні кораблі, першим з яких стала прем’єра сезону «Гарантією 2 роки» у постановці Тамари Трунової.

Далі буде!

    Перший український BOOMBOX для майбутніх пікапів ЗСУ: стартує благодійний аукціон з унікальними "військовими" лотами Следствие ведут чудаки. Национальное бюро расследований авиапроисшествий хотело повысить статус, а попало в зависимость от министерства. С миру по чартеру - голому рубашка