Завершення старого – це початок нового. Проект «ІнКУБатор» відсвяткував 21 квітня випускний «Першої хвилі» учасників, що став вихідною точкою для більш масштабного проекту. Зустріч відбулася у ВДНГ, партнером гарного настрою стала ТМ Jack Daniel's.

Як усе починалося

У вересні 2016 року ПриватБанк у рамках програми «Країна успішного бізнесу» (КУБ) анонсував старт набору підприємців у проект «ІнКУБатор». Менш ніж за місяць ми зібрали майже 900 заявок на участь у проекті. А вже у жовтні в Києві відбулася перша зустріч 22 фіналістів проекту із менторами. «ІнКУБатор» щомісяця влаштовував подібні зустрічі, у рамках яких учасники дізнавалися про нові аспекти ведення бізнесу від менторів, обговорювали з ними гострі питання, вирішували складні завдання та вчилися бути успішними підприємцями.

Учасники проекту «ІнКУБатор»

ПриватБанком та менторами були обрані три типи бізнесів. Перший тип – це вже діючі бізнеси, що потребують масштабування; другий – бізнеси, що потребують маркетингового розвитку; третій – це бізнес-ідеї, спрямовані на промислове виробництво.

Залежно від потреб кожного бізнес-проекту наша команда разом з менторами ретельно готувала кожну зустріч, щоб за короткий час дати учасникам максимум практичних знань, професійних консультацій та змогу здобути корисний досвід.

Результати


Ми можемо не тільки розповідати про результати учасників за шість місяців, але й показати їх. Євгенія Павлюк, власниця двох магазинів взуття в Миколаєві, за перші два місяці навчання в проекті повністю змінила політику роботи з персоналом, додала обов’язкове навчання, значно покращила систему мотивації, розробила систему акцій для споживачів. Такі зміни дозволили Євгенії збільшити обороти та примножити прибуток на 30%, і сьогодні вона планує відкривати ще один магазин.

Ще одна фіналістка проекту, Наталья Ваховська – власниця бренду LoveBox, стрімко розвиває дистрибуцію свого продукту та разом зі знаменитою співачкою популяризує ім’я бренду.


Розробник протиугінної системи Геннадій Богатченко також за період проекту зміг масштабувати свій бізнес і найближчим часом планує отримати перше оптове замовлення та почати співпрацю із великими мережами та СТО.

Перелічувати результати можна довго, але головну мету проекту «ІнКУБатор» досягнуто. А саме – надихнути кожного учасника до рішучих дій та змін у бізнесі, дати їм поштовх для досягнення нових вершин і, головне, навчити їх не боятися працювати та розвивати малий бізнес в Україні. «ІнКУБатор» – розвиток проекту Випуск «Першої хвилі» проекту «ІнКУБатор» – це лише початок глобального всеукраїнського навчального проекту. А саме – створення трирівневої системи, що дозволить охопити всіх підприємців, які бажають удосконалити або підтягнути знання із різних сфер бізнесу, надати їм практичну допомогу, фінансування, а також створити екосистему підприємництва. Уже сьогодні ПриватБанк об’єднав навколо проекту найсильніші компанії, що готові робити активний внесок у подальший розвиток проекту. І вже найближчим часом «ІнКУБатор» анонсує старт оновленного проекту. Чекайте на новини.