Як ПриватБанк допомагає підприємцям та компаніям

Сервіси ПриватБанку допомагають економити найголовніші ресурси – час і гроші. Це допомога підприємцю та бухгалтеру у ведені звітів, для роботи з якими тепер не треба додатково встановлювати програми та наймати спеціалістів. Завдяки віддаленому доступу можна вести справи в будь-якому місці, де є інтернет. А головне – це повне дотримання законодавства, адже програма оновлюється згідно з вимогами фінансових регуляторів.

Ми «ведемо за руку» підприємців від самого початку – на «Сторінці для бухгалтера» можна знайти відповіді на такі запитання:

1. Як зареєструвати підприємницьку діяльність.

2. Як відкрити рахунок.

3. Як отримати доступ до рахунку для надання бухгалтерських послуг без нотаріальної довіреності.

4. Як створювати платежі.

5. Як здійснювати масові виплати.

6. Як укласти договір, закріпити угоду актами виконаних робіт і виставити рахунок.

7. Як автоматизувати й спростити ведення обліку, підготувати й надіслати електронну звітність.

Скористатися сервісом можуть як корпоративні клієнти, так і фізичні особи, які мають рахунок у ПриватБанку. Відкрити рахунок ПП можна навіть без візиту в банк на сторінці «Відкриття рахунку онлайн».

Які безкоштовні сервіси пропонує для бізнесу ПриватБанк

У «Приват24 для бізнесу» Ви зможете переглядати виписки зі свого акаунта й створювати платежі, а також користуватися послугою «Автопідпис» під час сплати обов’язкових податків. За необхідності є функція «Імпорт платежів», вона дозволяє завантажити на комп’ютер ваші документи, складені в іншій програмі. «Матриця повноважень» дозволяє отримати доступ до рахунків підприємства без нотаріальної довіреності.

Сервіс «Папка24» дозволяє зберігати й підписувати договори, рахунки, акти та будь-які інші документи у форматі PDF. Також ПриватБанк рекомендує сервіс «Електронний документообіг» (ЕДО), інтегрований з 1С для максимально швидкого обміну юридично значущих документів: виставлення рахунків, актів виконаних робіт і витратних накладних контрагентам, замовлення, реєстрація податкових накладних у ЄРПН.

Служба підтримки бізнесу від ПриватБанку, що надає допомогу під час складання та відправлення електронних звітів розділена на чотири сервіси:

1. Зведена виписка. Ми розклали операції у виписці на використовувані у звітності категорії й дали підсумки за ними. Якщо якусь операцію система «розпізнала» неправильно, можна відкоригувати вручну, і дані будуть перераховані.

2. Електронна звітність. Після розрахунку податків потрібно створити звіти й відправити їх у державні органи. За допомогою сервісу електронної звітності Ви зможете відправляти звіти масово за декілька підприємств або підприємців зі свого акаунта в «Приват24 для бізнесу».

3. 1С онлайн. Працює в браузері, на планшеті й смартфоні. Не потрібно купувати дороге ПЗ, ліцензії 1С й наймати програмістів. Для клієнтів ПриватБанку «1С:Управління невеликою фірмою для України» й «1C:Бухгалтерія 2.0 для України» ввімкнуто інтеграцію з усіма виписками й функціями «Приват24 для бізнесу».

Інтеграція з Вашою 1С. Проводить рутинні операції (від відправки платежів до реєстрації податкових накладних) у декілька кліків просто з Вашої облікової системи 1С за допомогою безкоштовного Модуля обміну Приват24-1С та сервісу ЕДО.