7 жовтня 2016 року форум збере на одному дискусійному майданчику найголовніших учасників ринку закупівель України: представників влади, великого та середнього бізнесу

Із вступом у повну силу Закону України “Про публічні закупівлі” із 1 серпня 2016 року всі державні підприємства та установи проводять тендери виключно через Систему онлайн-закупівель ProZorro. Перші успіхи реформи вражають: більше 3 млрд грн зекономлених коштів, підвищення рівня довіри бізнесу до держави, публічність усього процесу закупівель на рівні країни. Проте, з погляду процесів управління компанією/установою, закупівлі – це не тільки тендери, це – комплексний процес, який потребує ефективного управління на рівні підприємства.

Форум “Розумні закупівлі: планування, управління, оптимізація” – це дискусійний майданчик для обговорення ключових питань управління закупівлями. Будуть презентуватися та обговорюватися приклади успішного застосування комплексних рішень для управління процесом закупівель підприємства.

ТЕМИ, ЩО ОБГОВОРЮВАТИМУТЬСЯ НА ЗАХОДІ:

Місце закупівель в процесі управління підприємством та виробництвом;

«Чорні дірки» в комплексному ланцюжку закупівель;

Нецінові критерії ефективних закупівель;

Чи можуть спрацювати “часткові” реформи?

Закупівлі для малого та великого бізнесу: ризики й переваги.

Серед спікерів Форуму: Міністр інфраструктури України Володимир Омелян, ТОП-менеджери таких компаній, як концерн “Укроборонпром”, ПАТ “Миронівський хлібопродукт”, Interpipe, ПАТ “Укрзалізниця”, Soft Serve, ПАТ “Київхліб”, Glencore company, ПАТ “Укртрансгаз” та інші.

Організатори заходу – найбільший в Україні електронний торговий майданчик SmartTender.biz та УкрСибБанк. Інформаційний партнер - business.ua. Формат Форуму дозволяє глибше зануритися у тематику, у вільній розмові “OFF / ON the records” зрозуміти, як організовуються закупівлі в Україні та світі, де можливі “слабкі сторони” та на що треба звертати увагу Замовникам/Організаторам тендерів та Постачальникам.

Курс на МСБ

Лише за перше півріччя 2016 року на майданчику SmartTender.biz було проведено закупівель на загальну суму 89 мільярдів гривень. В закупівлі залучені майже всі сектори економіки країни, і що важливо – дедалі більше з’являються і представники малого та середнього бізнесу.