Главная / Медиа-бизнес

7.11 о 19:00 «Невидимий батальйон» в PinchukArtCentre

05.11.2018
7.11 о 19:00 «Невидимий батальйон» в PinchukArtCentre

У середу, 7 листопада, в рамках публічної програми до виставки «Свій простір», PinchukArtCentre запрошує на перегляд фільму «Невидимий батальйон» 2017рр. про участь українських жінок-військовослужбовиць у протистоянні російській військовій агресії.

Ідея проекту належала Марії Берлінській — авторці та продюсерці фільму, а також голові Центру підтримки аеророзвідки України, яка залучила до роботи над картиною трьох режисерок : Ірину Цілик, Світлану Ліщинськую та Аліну Горлову.

Документальний фільм-альманах, - це шесть історій героїнь, різних за віком, життєвим досвідом, військовими та цивільними професіями, що створюють панорамну картину ролі жінки у захисті Країни, безпосередньо у Збройних Силах. 

Після показу відбудеться дискусія за участі героїнь картини: Оксани Якубової, та Оксани Іванців про права жінок в секторі безпеки та оборони в Україні сьогодні, та за часів СРСР, а також у майбутньому, в глобальному контексті. Модеруватиме дискусію Ганна Гриценко - соціологиня, співавторка дослідження «Невидимий батальйон: участь жінок у військових діях в АТО».

Перегляд відбудеться на 6му поверсі PinchukArtCentre у відеолаунжі кав’ярні OneLoveCoffee. 

Участь безкоштовна. Реєстрація за посиланням


28 февраля состоится практикум «Управление финансами для собственников бизнеса» от компании «Бизнес-Конструктор» Эффективными управленцами не рождаются: 5 февраля стартует двухмесячная программа подготовки исполнительного директора Фестивальні випробовування маріупольської «Театральної брами»