Главная / Медиа-бизнес

«Бандерас» вже на Megogo, рекорд «DZIDZIO Контрабас» у YouTube, та нова платформа з українським кіно - ТиДиви

13.12.2018
кіно на дивані
«Бандерас» вже на Megogo, рекорд «DZIDZIO Контрабас» у YouTube, та нова платформа з українським кіно - ТиДиви

Проблема з незручним розписом сеансів для українських фільмів особливо у невеличких містах з одно- дво- зальниками нагадує замкнуте коло. Кінотеатри говорять про вимушений акцент на західному касовому кіно, а глядачі, - що хочуть дивитися українське, але не можуть через незручний час показів. Поки представники кіноіндустрії шукають вихід з цієї колізії, фанати українського кіно (а такі вже є) курсують у бік інтернет-мереж.  

До того ж прайси на платних ресурсах, що ОФІЦІЙНО (підкреслюємо це) крутять українське, зовсім не високі. Тож якщо ви ще не бачили військовий трилер Зази Буадзе «Позивний «Бандерас», то можливості подивитись стрічку не встаючи з дивану вже є, прокат на кінопорталі Megogo у НD коштує 29грн, купити фільм назавжди можно за 69грн.

Ну а хітову авантюрну комедію прошлого року «DZIDZIO Контрабас», можно побачити і зовсім безкоштовно. Бо DZIDZIO офіційно виклав стрічку на YouTube канал, де за рік її побачило біля 5 млн глядачів, що безумовно, є рекордом для перегляду повнометражних українських фільмів у YouTube.

До речи одна з засновниць сервісу пошуку фільмів «Джарвіс», Анастасія Хабенко, повідомила у FB про запуск нової платформи «Ти Диви» з агрегації відеоконтенту українською.

«Друзі, ми з Андрій Ільків створили новий проект - ТиДиви https://tydyvy.com/, де зібрані найновіші україномовні відео з YouTube. Мета - надати зручний сервіс для перегляду відео українською + щоб у таких відео було чим більше переглядів!»

На ресурсі сьогодні вже більш ніж 15 тис відео-блоків, включаючи документальне, ігрове кіно, анімацію та ін.

І не кажіть зараз, що дивитись наші картини нема де. Комунікаційні можливості зростають, і стають зручніші. Тож занурюємось у мережу і ДИВИМОСЬ УКРАЇНСЬКЕ!



28 февраля состоится практикум «Управление финансами для собственников бизнеса» от компании «Бизнес-Конструктор» Эффективными управленцами не рождаются: 5 февраля стартует двухмесячная программа подготовки исполнительного директора Фестивальні випробовування маріупольської «Театральної брами»