Главная / Медиа-бизнес

Час дива: вихід у прокат S Миколая, та віртуальна резиденція головного чарівника

11.12.2018
кінореліз
Час дива: вихід у прокат S Миколая, та віртуальна резиденція головного чарівника

Одразу дві казково-чарвні новини цього тижня. По-перше 13 грудня у широкий прокат виходить комедійна стрічка Семена Горова «Пригоди S Миколая», по-друге, свого листа головному чарівникові Країни можуть написати і дорослі, і малі, не зважаючи на місце дислокації, бо в S Миколая запрацювала віртуальна резиденція.

Зайшовши в Інтернет за адресою http://smykolay.com/, ви можете спокійнісінько перерахувати кількість лялечок Барбі, ігрових приставок, та інших «Порше» на які ви заслуговуєте цього року.Ну а щоб візуалізація відбувалась, як у книжках про «селфмейд», Семен Горов вже вдягнув нашого S Миколая у блакитне та жовтеньке, і дістав з кінозапасника прикольні окуляри та лижі.  

13 грудня невгамовні Артем та Поля опиняться самі вдома, десь в казкових Карпатах, але у гості до них завітає зовсім не казковий персонаж. Як наші братик з сестричкою впораються з проблемою яку до них у Голівуді вирішував Мак Калкін побачимо зовсім скоро. Адже канікули, а з ними і родинний похід у кино зовсім скоро.

Кола, поп-корн, кльова мама - Маша Єфросініна, дуже просунутий тато Пшемислав Ципріаньський, крупнийв усіх сенсах злодій Василь Вірастюк і  S Миколай у прикольних окулярах вже чекають на вас. Ну а Держкіно чекає на потужні касові збори новорічного екшену, підтримка якого склала 22.5 млн грн. з 37.7 млн грн бюджету, переможця Десятого конкурсного відбору Держкіно 

Тож 13 грудня збираємося біля великого екрану, і будимо ДИВИТИСЬ УКРАЇНСЬКЕ КИНО!


28 февраля состоится практикум «Управление финансами для собственников бизнеса» от компании «Бизнес-Конструктор» Эффективными управленцами не рождаются: 5 февраля стартует двухмесячная программа подготовки исполнительного директора Фестивальні випробовування маріупольської «Театральної брами»