Главная / Медиа-бизнес

Доїли салатики і у кіно: вже 3 січня у прокаті «11 дітей з Моршина»

29.12.2018
кінореліз
Доїли салатики і у кіно: вже 3 січня  у прокаті «11 дітей з Моршина»

Комедійний екшен Аркадія Непиталюка виходить на великий екран якраз після Нового року. 

Допрем'єрні покази кіноісторії про авантюрний батл між дитячою театральною командою  Моршина й криминально-симпатичними забудовниками-шахраями відбулась у кількох городах. Зокрема у Львові, Дніпрі, Запоріжжі, Івано-Франковську, Тернополі…

І перші юні кіноглядачи вже постять в інстаграмі фото з зірками стрічки: Оленою Лавренюк, Сергіем та Сніжаною Бабкиними, відомим бізнесменом Гаріком Корогодським, та продюсером Сергіем Лавренюком (Solar Media Entertainment) якій разом з режисером зібрали у стрічці прекрасний акторський ансамбль: Ада Роговцева, Володимир Горянський, Ольга Фреймут, Олександр Скічко, Анатолій Анатоліч ну 11 молодих акторів, які і врятують рідний Моршин.

Для тих, хто не готовий чекати на офіційний прокат – урочиста прем'єра відбудеться вже завтра 30.12 у 16.30 в кінотеатрі Boomer. У програмі не тільки перегляд фільму і розіграш подарунків
але й автограф (фотосесія), та спілкування з зірковими гостями;

Тож можливість провести передноворічний кінодень всією родиною є вже завтра. Тому збираємось у кіно і ДИВИМОСЬ УКРАЇНСЬКЕ!


28 февраля состоится практикум «Управление финансами для собственников бизнеса» от компании «Бизнес-Конструктор» Эффективными управленцами не рождаются: 5 февраля стартует двухмесячная программа подготовки исполнительного директора Фестивальні випробовування маріупольської «Театральної брами»