Главная / Медиа-бизнес

Готується до прокату нова стрічка «АНТОН», номінанта на Оскар Зази Урушадзе

21.12.2018
кінореліз
Готується до прокату нова стрічка «АНТОН», номінанта на Оскар Зази Урушадзе

Завершено виробництво історичної драми «Антон» Зази Урушадзе , що створювалась у міжнародній копродукції України, Грузії, Литви та США.

Стрічка є екранізацією романа «Антон, його друг і російська революція» канадського письменника з нащадків німецьких поселенців колонії Гільдендорф на Одещині. В історії йдеться про постреволюційні часи громадянської війни 1919рр і дружбу двох маленьких хлопчиків з різних громад, що допомагає їм вижити у важки часи лихоліття.

Режисером картини став грузинський режисер Заза Урушадзе, чия військова драма «Мандарини», стала номінантом на Оскар за кращій фільм на іноземній мові у 2015рр. Основні сцени фільму знімались поблизу селища Стара Еметівка Одеської області, де на початку минулого століття, дійсно жили німецьки колоністи. Місцеві жителі не лише допомагали у зйомках, а й самі знімалися у деяких епізодах. Також творці картини багато консультувалися з фахівцями Українського інституту національної пам’яті, намагаючись максимально відтворити історичну атмосферу того часу.

Автори сценарію картини - Дейл Ейслер, Заза Урушадзе, Вадим Єрмоленко. Продюсери - Мірза Давітая (Georgian International Films, Грузія), Кестутіс Драздаускас (ARTBOX, Литва), Френк Майор (США), Володимир Філіппов, Алла Овсяннікова, Андрій Суярко, Олександр Коваленко ("ІнсайтМедіа" Україна). Картина стала одним з переможців Дев’ятого конкурсного відбору ДержКіно, отримав понад 20 млн. грн. фінансової підтримки при загальной вартісті виробництва - 40,3 млн. Грн.

Попереду у картини промо-кампанія, та фестивальний прокат. А ми з нетерпінням чекаємо на українську прем’єру та продовжуємо ДИВИТИСЬ УКРАЇНСЬКЕ!



28 февраля состоится практикум «Управление финансами для собственников бизнеса» от компании «Бизнес-Конструктор» Эффективными управленцами не рождаются: 5 февраля стартует двухмесячная программа подготовки исполнительного директора Фестивальні випробовування маріупольської «Театральної брами»