Главная / Медиа-бизнес

«Гуцулка Ксеня» и «Dakh Daughters» - трейлер до нового українського мюзиклу вже передивилось біля 30 тисяч глядачів

17.12.2018
кінореліз
«Гуцулка Ксеня» и «Dakh Daughters» - трейлер до нового українського мюзиклу вже передивилось біля 30 тисяч глядачів

1939рік у карпатське селище Ворохта, прибувають українці з Америки, що мають знайти наречену для молодого Яро. За умовами заповіту, хлопець зможе отримати мільйонний спадок, тільки якщо одружиться на справжній українці.  Чи вдасться героям виконати свій план, і які випробування чекають на почуття справжніх українців у далеких 30-х?

Сценаристом та режисером фільму кінокомпанії «Гагарін Медіа» стала Олена Дем`яненко («Моя Бабуся Фанні Каплан»), продюсер  Дмитро Томашпольский. Як і годиться фільму про інтернаціональне кохання, акторський склад теж підібрався міжнародний. Ролі у мюзиклі виконаютьВарвара Лущик (Україна), Максим Лозинський (США), Олів'є Бонжюр (Бельгія), Ігор Цішкевич (США), Олег Стефан (Україна). Підтримка Держкіно склала 23, 8 млн. гривень з 48.

Попри витончене відчуття історичного контексту, притаманне творчості Олени, автор стверджує, що «Гуцулка Ксенія» не етнографічний фільм, а «іронічний мюзикл, орієнтований на найширшу глядацьку аудиторію». І схоже що це так. За три дні у мережі, трейлер з захоплюючими краєвидами і драйвовими музичними соло від фрік-кабаре «Дах Дотерс», та DachaBracha, передивилось біля 30 тисяч глядачів.

Тож чекаємо на яскраву музичну історію 7 березня і... УСІМ ДИВИТИСЬ УКРАЇНСЬКЕ КІНО! :) 


28 февраля состоится практикум «Управление финансами для собственников бизнеса» от компании «Бизнес-Конструктор» Эффективными управленцами не рождаются: 5 февраля стартует двухмесячная программа подготовки исполнительного директора Фестивальні випробовування маріупольської «Театральної брами»