Главная / Медиа-бизнес

КІНОІНДУСТРІЯ: У Польській прокат вийдуть фільми, дубльовані українською

19.11.2018
КІНОІНДУСТРІЯ: У Польській прокат вийдуть фільми, дубльовані українською

Одна з найбільших кіномереж у Польщі Helios повідомила про те, що в її кінотеатрах показуватимуть фантастичну драму «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» з українським дубляжем. Перші україномовні сеанси стартували у  мережі вже 18 листопада.

Подейкують, що таке рішення було прийнято після того, як влітку на екрани вийшов, поруч з польським дубляжем, україномовний мультфільм «Викрадена принцеса», і поляки відкрили для себе нову глядацьку аудиторію на ринку кіноіндустрії. Адже, як відомо, в Польщі проживає кілька мільйонів українців.

Драма «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» - є другим приквелом до всесвітньовідомої епопеї про Гаррі Поттера. Її сюжет розгортається навколо темного мага Гріндельвальда. Його начебто і заарештував Магічний конгрес США, однак той зміг втекти. Протистояти злодію може лише колишній директор Гогвартсу Альбус Дамблдор, якого підтримує його студент Ньют Скамандер. Світ магів розколюється, а дружба й любов мають витримати непрості випробування, аби повернути добро у цей світ. 

Заплутаний сюжет, шалені спецефекти, неочікувана розв’язка – все це відтепер можна подивитися в україномовній версії у багатьох кінотеатрах Польщі, адже тільки кінотеатри Helios працюють в 39 містах.

Аналогічну позицію щодо «іномовного глядача» зайняли і британські кінотеатри. Вони планують запустити сеанси з польським дубляжем, в розрахунку на «зоробітчан з Польші», крім тогоа в цьому році у Великобританії вийшло 5 релізів єкшенів польського виробництва.

Тож підтримаємо інтернаціональну позицію Британії, україномовну Польщі і, як завжди…

УСІМ ДИВИТИСЬ УКРАЇНСЬКЕ КІНО! J

28 февраля состоится практикум «Управление финансами для собственников бизнеса» от компании «Бизнес-Конструктор» Эффективными управленцами не рождаются: 5 февраля стартует двухмесячная программа подготовки исполнительного директора Фестивальні випробовування маріупольської «Театральної брами»