Главная / Медиа-бизнес

КІНОАНОНС: Телепрем’єра «Викраденої принцеси» на Новому каналі

15.11.2018
КІНОАНОНС: Телепрем’єра «Викраденої принцеси» на Новому каналі

Телепрем’єра  анімаційної стрічки за мотивами казки «Руслан і Людмила», що вразила касовими зборами навесні цього року, відбудеться на Новому каналі 17 листопада о 19:00.

Чарівна та яскрава історія про кохання парубка Руслана, котрий мріє стати лицарем, та прекрасної принцеси Людмили, на яку припав оком злий чаклун Чорномор, створювалася біля 5 років. Режисер Олег Маламуж та продюсер Егор Олесов зібрали справжню зіркову команду для озвучки персонажів. Серед них і Надя Дорофєєва, і Позитив, і телеведучий та актор Юрій Горбунов, і шоумен та телеведучий Сергій Притула, боксер Олександр Усик, співак та продюсер Потап, телеведуча Маша Єфросініна, музикант Олег «Фагот» Михайлюта.

Авторами саундтреків до фільму стали, не менш відомі, представники українського шоубізнесу: гурт «Время и Стекло» і співачка Джамала. 

Бюджет картини склав 95,2 млн грн. (20% фінансування ДержКіно). За час прокату тільки в Україні, стрічка зібрала вражаючу суму – 36 мільйонів гривен, і 1.3 млн $ вже отримано в світовому прокаті.

«Багато сміливців намагалися врятувати принцесу з лап злодія-чаклуна, однак жоден не повернувся додому. Чи стане сил Русланові побороти Чорномора? Адже на кону не лише власне життя та життя принцеси, а й можливість взяти юну красуню за дружину».

Ті, хто не зміг переглянути фільм у кінотеатрі, мають чудову нагоду надолужити втрачене, адже яскрава історія того варта! Тож запасайтеся попкорном, збирайте родину, і... 

будемо ДИВИТИСЬ УКРАЇНСЬКЕ КІНО!


28 февраля состоится практикум «Управление финансами для собственников бизнеса» от компании «Бизнес-Конструктор» Эффективными управленцами не рождаются: 5 февраля стартует двухмесячная программа подготовки исполнительного директора Фестивальні випробовування маріупольської «Театральної брами»