Главная / Медиа-бизнес

КІНОФЕСТ: Премія в Німеччині, прем'єра в США, покази в Оттаві і Брауншвейгу

11.11.2018
КІНОФЕСТ: Премія в Німеччині, прем'єра в США, покази в Оттаві і Брауншвейгу

Українські кінострічки у міжнародних кінофестивалях й форумах листопада.

  • Повнометражний дебют «Поза зоною \ TERA» Нікона Романченко (продюсер Валерія Сочивець), здобув премію Міжнародного кінофестівалю у Коттбусі (Німеччина). Соціальна драма про робітницю кондитерської фабрики, чий син пропав в зоні АТО, нагороджена в номінації Cottbus Discovery Script Doctoring Award! Фінансова премія розміром 5000 євро призначена для реалізації наступного проекту молодого й перспективного режисера. 
  • На кінофестівалі в м. Сент-Луїсі (штат Міссурі, США) пройшла міжнародна прем'єра кінострічки «Вічність», у якій зіграли з Олег Москаленко («Дике поле») й Даша Плахтій, - володар кількох акторських нагород за кінокартину «Стрімголов». Вітаємо з прем'єрою режисера й сценариста Ганну Соболевську, й продюсера Володимира Яценко.
  • У Німеччині, на одному з найстаріших європейських кінофестивалів в Брауншвейгу, була представлена соціально-містична трагикомедія «Вулкан» - повнометражний дебют Романа Бондарчука. 
  • У Мюнхені й Оттаві на Danyliw Seminar пройшли покази картини Аліни Горлової «No obvious signs» / «Явних проявів немає», що буквально тиждень тому стала призером DOK Leipzig.

Вітаємо наших кінематографістів, що активно виходять на рівень міжнародних презентацій, і отримують визнання європейської, та світової кіноспільноти.

Ну і… ВСІМ ДИВИТИСЬ УКАЇНСКЕ КІНО! J


28 февраля состоится практикум «Управление финансами для собственников бизнеса» от компании «Бизнес-Конструктор» Эффективными управленцами не рождаются: 5 февраля стартует двухмесячная программа подготовки исполнительного директора Фестивальні випробовування маріупольської «Театральної брами»