Главная / Медиа-бизнес

КІНОФЕСТ від Kinove: фестиваль інтелектуального кіно в Україні

21.11.2018
КІНОФЕСТ від Kinove: фестиваль інтелектуального кіно в Україні

Компанія-дистриб’ютор Kinove, що з 2016 рр привозить в Україну «неформатне», а часом і скандальне кіно, започаткувала власний кінофестиваль, намагаючись представити українському кіноглядачу найкраще з новинок «інтелектуального та естетичного фільммейкінгу».

 «У програмі – фільми, що встигли вразити критиків і аудиторію престижних кінофестивалів. Кожен з них – подорож у всесвіт явищ, винаходів, або людей, про яких ми, здавалося б, знаємо все. Але завдяки талановитим і допитливим режисерам та рідкісним кадрам точно дізнаєтесь більше, а може взагалі зміните своє ставлення до них», - розповідають про фест організатори.

23 листопада у кінотеатрі «Жовтень» у Києві буде представлена перша стрічка фестивалю – кіноепопея-пошук Германа Васке «Чому ми креативні?», на зйомки якої режисерові знадобилося більше 30 років. Намагаючись визначити сутність, природу творчості, режисер подорожував світом і задавав митцям та мислителям одне єдине питання: «Чому ви креативні?».

Продовжать фестивальну програму фільми-відкриття для нашого глядача, а також ті стрічки які демонструвались в обмеженому прокаті: «Людина, яка здивувала всіх», «Стрімголов», «Непокора», «Якнайдалі», «Папа Франциск – людина слова», «Собори культури 3D», «Миттєві мрії», «З любов'ю Вінсент», «Вечірка» та інші.

Покази супроводжують бесіди та дискусії з відомими кінокритиками, та мистецтвознавцями, що безумовно зацікавить наших сінефілів та кіноманів.

Фестиваль триватиме до 26 листопада, вражаюча програма за посиланням 

Не пропустить зустріч з «інтелектуальнім та естетичнім», тем більше, що в програмі є і вітчизняний «Стрімголов», що продовжує збирати фестивальні нагороди, тож в даному випадку ми просто наполягаємо: УСІМ ДИВИТИСЬ УКРАЇНСЬКЕ КІНО! J


28 февраля состоится практикум «Управление финансами для собственников бизнеса» от компании «Бизнес-Конструктор» Эффективными управленцами не рождаются: 5 февраля стартует двухмесячная программа подготовки исполнительного директора Фестивальні випробовування маріупольської «Театральної брами»