Главная / Медиа-бизнес

Кінофест в Ірландії: голосують за «Викрадену принцесу»

30.10.2018
Кінофест в Ірландії: голосують за «Викрадену принцесу»

У нашій «Принцеси» приз за «кращий фільм» (Best Feature Film) Ірландського міжнародного кінофестивалю The Richard Harris International Film Festival  (RHIFF 2018)

Вітаємо студію Animagrad з першим міжнародним кінотрофеєм. «Думаю, журі оцінили мультфільм за позитив, гумор та життєву енергію. – прокоментував режисер стрічки Oleg Malamuzh - Це було особливо помітно за реакцією глядачів на церемонії нагородження, коли оголосили наш проект. Особисто для мене реакція глядачів – це найголовніше!».

Нагадаємо, повнометражна 3D-стрічка в стилістиці голлівудських анімацій, стала дебютною для режисера. До роботи над картиною, що почалася 5 років тому, залучали американських консультантів. Бюджет картини склав 95 млн.грн., з них 19.5 - підтримка ДержКіно.

В українському прокаті стрічка зібрала 36 115 670 грн., що є абсолютним рекордом для українських анімацій. При цьому міжнародний прокат картини активно триває. Після презентацій на міжнародних кіноринках, права на дистрибуцію продані більш ніж в 20 географічних кіно-анклавів, серед яких: Країни Скандинавії, Північна Африка і Близький Схід, Південна Корея і Китай в Азії, Франція, Ізраїль, Німеччина, Австрія, Швейцарія, на черзі Північна та Латинська Америка.

Вітаємо «Принцесу» і чекаємо наступних захоплюючих мульт-історій від студії Анімаград. До виходу в прокат в 2020рр. готують «Мавка. Лісова пісня», а в 2021 нам обіцяють аніме-епік «Роксолана і Сулейман»


28 февраля состоится практикум «Управление финансами для собственников бизнеса» от компании «Бизнес-Конструктор» Эффективными управленцами не рождаются: 5 февраля стартует двухмесячная программа подготовки исполнительного директора Фестивальні випробовування маріупольської «Театральної брами»