Главная / Медиа-бизнес

Кіноколо-2019: прийом заявок на участь у комітеті Національної премії кінокритиків триває до 26 грудня

21.12.2018
кіноіндустрія
Кіноколо-2019: прийом заявок на участь у комітеті Національної премії кінокритиків триває до 26 грудня

Прийом заявок на участь у конкурсному комітеті Національної премії «Кіноколо» триває ще кілька днів, до 26 грудня

До роботи професійної кіноспільноти, можуть долучитись кінокритики та кіножурналісти, що мають тематичні публікації, готові надати посилання на свої авторські матеріали в українських ЗМІ, та мають рекомендації щонайменше від двох членів комітету.

Організаторами премії виступають Спілка кінокритиків України, Асоціація «Сприяння розвитку кінематографа в Україні – дивись українське!» та компанія «Артхаус Трафік» за підтримки Державного агентства України з питань кіно та Українського культурного фонду.

Отже, якщо ви любите, розумієте та пишете про українське кіно - долучайтесь до відбору кращих українських фільмів та разом з колегами творіть нове українське кіносуспільство! 

Детальні умови участі у Комітеті премії «Кіноколо» шукайте на офіційнійсторінці події. Усі деталі, список 33-х, хто вже входить до комітету, статут та інші важливі речі – за посиланням Заявку заповнювати тут

Премія «Кіноколо», починаючи з 2018 року, відзначає кращі досягнення українського кінематографу за кількома номінаціями: найкращий повнометражний ігровий фільм, короткометражний ігровий фільм, документальний фільм, відкриття року, кращий  режисер, актор та краща акторка.. У 2018 році премію за кращий фільм було присуджено кінорежисеру Сергію Лозниці за стрічку «Донбас». Церемонія вручення премії відбувається у листопаді в рамках Київського тижня критики.  

Тож, долучайтеся до потужної спільноти українських кінокритиків  і будемо ДИВИТИСЬ УКРАЇНСЬКЕ КІНО!


28 февраля состоится практикум «Управление финансами для собственников бизнеса» от компании «Бизнес-Конструктор» Эффективными управленцами не рождаются: 5 февраля стартует двухмесячная программа подготовки исполнительного директора Фестивальні випробовування маріупольської «Театральної брами»