Главная / Медиа-бизнес

КІНОПОЛІТИКА: Олег Сенцов відновлюється і продовжує працювати над фільмом «Номери»

27.11.2018
КІНОПОЛІТИКА: Олег Сенцов відновлюється і продовжує працювати над фільмом «Номери»

За повідомленням правозахисника Дмитра Дінзе, з колонії, де Олег відбуває 20-річний термін, його вивозили до лікарні, де фахівці констатували зміни в нирках, серці і печінці, в наслідок 145 денного голодування. 

«Чи залишиться це чи ні лікарі сказати не можуть. Як вплине на здоров'я не відомо », - пише Дмитро, але тим не менше« Олег активно працює над фільмом НОМЕРИ. Сьогодні пропрацювали 4.5 години, дуже багато матеріалу відпрацювали. »

Екранізує п'єсу Сенцова режисер «Кіборгів» Ахтем Сеітаблаєв, оператор Адам Сікора, художник-постановник Кирило Шувалов. Робота над картиною увійшла в стадію препродакшіна.

Продюсер Анна Паленчук повідомила на брифінгу, що: "..Ми впевнені, що зйомки будуть в грудні 2018-го - січні 2019-го. І сподіваємося, що зможемо представити фільм в наступному році навесні. Ми розуміємо, що цей фільм ми робимо для Олега. І чим швидше ми його зробимо, тим швидше на весь світ вибухне ця новина - що Олег Сенцов є режисером цього фільму і зміг його зробити, навіть перебуваючи там, в Лабитнангі ".

Тим часом, в Довженко-центрі готуються до прем'єра вистави «Номери» за п'єсою Олега, яка відбудеться 7 грудня. 

Так що чекаємо на сценічну та екранну версію, сподіваємося на повне відновлення Олега, 

та ВСІМ ДИВИТИСЬ УКРАЇНСЬКЕ КІНО! :) 


28 февраля состоится практикум «Управление финансами для собственников бизнеса» от компании «Бизнес-Конструктор» Эффективными управленцами не рождаются: 5 февраля стартует двухмесячная программа подготовки исполнительного директора Фестивальні випробовування маріупольської «Театральної брами»