Главная / Медиа-бизнес

КІНОПРОЦЕС: Зйомки під Києвом, «Чорного ворона» грає Тарас Цимбалюк

13.11.2018
КІНОПРОЦЕС: Зйомки під Києвом, «Чорного ворона» грає Тарас Цимбалюк

У історичної драми «Чорний ворон» з'явився головний кіногерой. Роль Івана Ворона в екранізації роману-бестселера "Залишенець.Чорний ворон" Василя Шкляра, зіграє Тарас Цимбалюк - 29 річний актор, відомий глядацької аудиторії по роботах в телесеріалах «Суперкоп» «Центральна лікарня», «Село на мільйон» «Спадкоємиця по-неволі» і багато інших

Після численних перипетій з форматуванням картини, «ТЕТ Продакшн», під егідою «1 + 1», почав виробництво повнометражної кінострічки, режисером якої став - Тарас Ткаченко, що два роки тому зняв сильну соціальну драму «Гніздо горлиці». Сценарною обробкою роману займається Тарас Антипович, - журналіст і письменник, автор антиутопій: «Хронос» і «Помирана», оператор-постановник - Олександр Кришталович. Догвор про фінансову підтримку картини передбачає участь Держкіно в обсязі 12 млн з 24млн бюджету картини.

Історія про долю Івана на прізвисько Ворон, розгортається на тлі боротьби українських повстанців проти Радянської влади у 1920-х роках.  Після знищення Холодноярської республіки у 1922 році збройний спротив тривав у всіх куточках України, і чорний прапор повстанців з написом «Воля або смерть» стал символом боротьби за волю Українського народу.

Зйомки драматичних і бойових сцен під Києвом вже почалися. Попереду відтворювання Мотронинського монастиря, Який став центром спротиву повстанців Холодного Яру, зйомки під Переяславом-Хмельницьким.. Взагалі, попри сильну ліричну складову картини, глядачі побачать і чимало батальних сцен. А у прокат «Чорний ворон» вийде приблизно восени 2019гг.

Чекаємо новин з знімальних майданчиків ну і… УСІМ ДИВИТИСЬ УКРАЇНСЬКЕ КІНО! J


28 февраля состоится практикум «Управление финансами для собственников бизнеса» от компании «Бизнес-Конструктор» Эффективными управленцами не рождаются: 5 февраля стартует двухмесячная программа подготовки исполнительного директора Фестивальні випробовування маріупольської «Театральної брами»