Главная / Медиа-бизнес

КІНОРЕЛІЗ: «Залізна сотня» Азову готується до кінопрокату

16.11.2018
КІНОРЕЛІЗ: «Залізна сотня» Азову готується до кінопрокату

Ще одна стрічка, що покликана розповісти про конфлікт на Донбасі та про долі військових в цьому конфлікті, має вийти на широкі екрани.

Як повідомили у Державному агентстві з питань кіно, кінокомпанія «Директорія кіно» завершила роботу над документальною картиною, що має робочу назву «Залізна сотня». Це дебютний повний метр режисерки Юлії Гонтарюк, чиї короткометражні стрічки «Алкоголіча», «Не зійти зі шляху», «Десять секунд», «Дніпро біля порогу», вже були представлені на різноманітних кінофестивалях.

Картина розповість про учасників Другої «залізної» сотні полку спецпризначення «Азов». Свою назву підрозділ отримав після того, як три дні поспіль відбивав ворожі обстріли під Широкиним. Однак «Залізна сотня» - це не фільм про конфлікт на Сході, як такий. Картина зображує те, як цей конфлікт змінює долі його учасників. Чи є життя після війни? І чи є місце героям у цьому житті? На ці питання шукають відповідь головні герої кіноповісті.

Фільм знятий на основі інтерв’ю, записаних з членами полку «Азов». Він переміг у 8 відборі Держкіно і отримав фінансову підтримку на 1 млн, 970 тис. Продюсери фільму: Ігор Савиченко, Володимир Філліпов, Алла Овсяннікова та Андрій Суярко.

Зараз починається фестівальна історія стрічки. У прокаті «Залізна сотня» має з’явитися у 2019 році. Будемо чекати на прем’єру, ну і...

ВСІМ ДИВИТИСЬ УКРАЇНСЬКЕ КІНО! :)


28 февраля состоится практикум «Управление финансами для собственников бизнеса» от компании «Бизнес-Конструктор» Эффективными управленцами не рождаются: 5 февраля стартует двухмесячная программа подготовки исполнительного директора Фестивальні випробовування маріупольської «Театральної брами»