Главная / Медиа-бизнес

КІНОSCHOOL: воркшопи голлівудських майстрів у Київі

16.11.2018
КІНОSCHOOL: воркшопи голлівудських майстрів у Київі

Мрієте про «Оскар» чи «Золотий Глобус» але думаєте, що кар’єра у кіно доступна лише обраним? Уявляєте себе на червоній доріжці але не знаєте з чого почати? Радійте! Бо кінець листопада, початок грудня дарує нові можливості тим, хто марить кінокар’єрою.

Закінчення осені та перші дні зими ознаменувалися візитами у Київ активно працюючих голлівудських сценаристів, режисерів, продюсерів та спеціалістів з акторської майстерності, котрі погодилися поділитися надзвичайно цінним для нас досвідом в прикладному форматі воркшопів.

Розпочне серію воркшопів Іванна Чаббак – гуру Голлівуду з акторської майстерності, плоди праці якої можна побачити у бездоганній акторській грі таких оскароносних персон, як Бред Пітт і Джим Керрі, Джессіка Альба та Єва Мендез, Сільвестр Сталлоне і Бейонсе,  Геллі Беррі та Шарліз Терон. Книга Чаббак «The Power of Actor» стала справжнім світовим бестселлером. По ній акторське мистецтво сьогодні вивчають по всьому світу.

21 та 22 листопада у Київському театрі на Подолі Іванна Чабак проведе семінар, під час якого учасники дізнаються про найновіші акторські техніки та відпрацюють їх під керівництвом зіркової наставниці.

Продовжить естафету кінонавчань, серія воркшопів "Голівуд з середини" від Любомира Левицького та «Планети Кіно», що стартують у Києві 1 грудня. Організатори заходу обіцяють вражаючий склад кіноекспертів, серед яких продюсер «Ходячих мерців» Шінтаро Шімосава, автор сценарію фільму «Велика маленька брехня» Девід Ренсіл, власник незалежного продакшену “Heaven Entertainment”, що співпрацює з SONY PICTURES Кевін Менн.

Голлівудські профі розкажуть учасникам воркшопів про те, як розпочати кар’єру на Заході, перебуваючи вдома, як уникнути найпоширеніших помилок, працюючи у кіноіндустрії, та про те, чому Голлівуд нині звертає пильну увагу на українські таланти.

Детальна інформація у Любомира Левицького. Відвідати заняття можна 1 грудня у РЦ «Блокбастер». Придбати квитки - на сайті «Планети Кіно».


Ходімо вчитися у справжніх проффі, підіймати рівень майстерності, щоб… 

УСІМ ДИВИТИСЬ УКРАЇНСЬКЕ КІНО! :)



28 февраля состоится практикум «Управление финансами для собственников бизнеса» от компании «Бизнес-Конструктор» Эффективными управленцами не рождаются: 5 февраля стартует двухмесячная программа подготовки исполнительного директора Фестивальні випробовування маріупольської «Театральної брами»