Главная / Медиа-бизнес

Кіно і танці Даха-Браха: 270 тисяч переглядів степ-ролика з Вінниці

09.11.2018
Кіно і танці Даха-Браха: 270 тисяч переглядів степ-ролика з Вінниці

Неймовірно атмосферній відео-ролик степ-композиції "Flame Tap - Ukrainian spirit" на музику Даха-Браха за два тижні зібрав близько 270тис переглядів в ФБ.

Вінницькі степістки із “ Flame Tap” Яна Лісова та Євгенія Дудник-Танасюк  чергову композицію станцювали на мосту через Південний Буг у селі Сокілець на Вінничині. Правда спочатку, міст у Млина Потоцьких довелося добряче підлатати самим виконавцям, але що робити, «бити степ» оптимально на дерев'яній поверхні.

Ідея ролика, належить відеографу Євгенію Горуну. Він запропонував локацію, створив і змонтував прекрасне відео. Зйомки розпочали на світанку, закінчили ввечері, а щоб перекрити шум води, яка не дозволяла чути музику, використовували не колонки, а молоток і сокиру, що відбивали ритм. Специфічний звуковий ряд степ-відео прямо у себе вдома «зводив» Павло Віт  – талановитий музикант і майстер етнічних інструментів.

Ролик розійшовся по мережі вірусним проривом - тільки перепостів - понад п'ять тисяч. А степісткі з Вінниці сподіваються, що модернова автентика що об'єднала американський степ і українську етно-ритміку дозволить їм зібрати кошти на поїздку до Португалії на Кубок світу у червні 2019.

Допоможіть талановитим дівчатам здійснити мрію... Підтримайте, якщо є можливість...


28 февраля состоится практикум «Управление финансами для собственников бизнеса» от компании «Бизнес-Конструктор» Эффективными управленцами не рождаются: 5 февраля стартует двухмесячная программа подготовки исполнительного директора Фестивальні випробовування маріупольської «Театральної брами»