Главная / Медиа-бизнес

Казка починається: арт-простір за мотивами кінострічки "Тільки диво" у Лаврі

03.12.2018
кінореліз
Казка починається: арт-простір за мотивами кінострічки "Тільки диво" у Лаврі

Напередодні Дня Святого Миколая у дзвіниці Києво-Печерської лаври запрацювала казкова локація, створена за мотивами фільму Олени Каретник "Тільки диво".

Резиденція Святого Миколая тут поєднана з експозицією єдиного в Україні музею янголів, який приїхав до Лаври з м. Кремінне (Луганська обл.). Понад 1000 крилатих хранителів з різноманітними історіями в передноворічній атмосфері.  Що ще потрібно, щоб ваш малюк відчув   дивний святковій настрій?

У день відкриття арт-простору у Лаврі відвідувачі мали змогу поспілкуватися з акторами казкового фентезі, посидіти у фантастичних санях героїв, побачити костюм Феї Снів, взяти з собою на згадку казкові календарі.

Фільм "Тільки диво" - це дебютна повнометражна робота української режисерки та сценаристки Олени Каретник, що має вийти на екрани у 2019 році. Красива й надихаюча історія брата та сестри  - Северина та Аніки, що прагнуть врятувати татуся напередодні дня Святого Миколая. Безліч труднощів та казкових пригод чекають героїв стрічки. Однак дива Святого Миколая допоможуть здолати всі перешкоди, і побудувати щиру дружбу та міцне кохання.

Для створення казкової історії було задіяно понад 600 фахівців, більше 200 акторів і професійних фігуристів, біля 300 костюмів ручної роботи , а також спеціально побудований "Дім Марії" у Буковелі.

Після українського релізу творці фільму планують представити англомовну версію картини у США, та Европі. А поки що, усі бажаючі можуть зануритись в атмосферу дива та свята, відвідавши казкову локацію у лаврській дзвіниці. До речі, майстриня Оксана Остапчук, натхненна сюжетом фільму, створила янгола Северина за образом головного героя стрічки, котрого зіграв Георгій Ярмоленко. Познайомитись з цим янголом, а також відшукати янгола, схожого на себе, кожен зможе до 19 січня у Національному Києво-Печерському Історико-Культурному Заповіднику.

Ну а прем’єра стрічки запланована на 25 грудня у кінотеатрі Київська Русь.

Тож чекай на диво і ДИВИСЬ УКРАЇНСЬКЕ!


28 февраля состоится практикум «Управление финансами для собственников бизнеса» от компании «Бизнес-Конструктор» Эффективными управленцами не рождаются: 5 февраля стартует двухмесячная программа подготовки исполнительного директора Фестивальні випробовування маріупольської «Театральної брами»