Главная / Медиа-бизнес

КРИМ, як це було — кінотеатр Ліра не зміг вмістити усіх бажаючих подивитись картину

03.12.2018
кінопоказ
КРИМ, як це було — кінотеатр Ліра не зміг вмістити усіх бажаючих подивитись картину

«Офіційно заявляю - Кінотеатр ЛІРА все таки резиновий)))» – написав в своєму ФБ  режисер фільму «КРИМ, як це було», Констянтин Кляцкін.

Першій день зими був ознаменований снігопадом, морозом і величезною чергою в столичний кінотеатр Ліра, де пройшов показ документальної кінострічки про події в Криму.

«Такого ажіотажу ми не бачили з часів прем’єри фільму у 2016. Та й в самому кінотеатрі, не певні що хоч раз була подібна кількість глядачів. – пишуть організатори показу -  Дуже вдячні всім хто прийшов, особливо тим хто дивився фільм стоячи, всі дві години. На цьому показі був присутній один з героїв фільму, що особисто для нас додало відчуття особливості цього моменту».

Повнометражна картина об’єднання Babylon'13 та DocNoteFilms - Це історія офіцерів, солдатів та матросів, які під час захоплення Криму не зрадили свою присягу на вірність народу України. Продовжуючи виконання своїх військових обов’язків на землі, морі та в повітрі, безпосередні учасники розповіли про окупацію українського Криму.  

«Насправді важко підібрати правильні слова, щоб відобразити весь спектр наших емоцій. – росповідають про показ автори, - Ми вкотре переконались, що форма подачі яку ми використали у фільмі викликає резонанс. Прості та зрозумілі кожному глядачеві історії солдатів, матросів та офіцерів, з плином часу набувають неабиякої сили, і дозволяють нагадати самому собі заради чого Україна вже стільки років продовжує боротись. Але Україна при цьому вже не узагальнена чи статистична, а абсолютно персоніфікована та зрозуміла. Повірте, те що ви прийшли на показ не менш важливо ніж коли герої фільму погодились розказати свої історії."

На показі був присутній один з героїв картини, а сумма в 4800 грн яка була зібрана прямо у залі піде на підтримку наших моряків, які знаходяться в полоні РФ після подій в Керченській протоці.

З кінотеатром вже домовляються про додаткові покази, а ті, хто не в Києві може безкоштовно, та офіційною переглянути картину на youtube за посиланням

Дякуємо авторам картини за творчу, та громадську позицію. І сьогодні до нашего традиційного ДИВИСЬ УКРАЇНСЬКЕ! додамо авторське: "Ми переможемо, адже за нами правда. Слава Україні!"


28 февраля состоится практикум «Управление финансами для собственников бизнеса» от компании «Бизнес-Конструктор» Эффективными управленцами не рождаются: 5 февраля стартует двухмесячная программа подготовки исполнительного директора Фестивальні випробовування маріупольської «Театральної брами»