Главная / Медиа-бизнес

«Переломний момент» Олеся Саніна та Марка Гарріса претендує на відзнаку американських кінокритиків Rotten Tomatoes

27.12.2018
кінофест
«Переломний момент» Олеся Саніна та Марка Гарріса претендує на відзнаку американських кінокритиків Rotten Tomatoes

Щорічно американській агрегатор кінореценцій Rotten Tomatoes, визначає кращі фільми року на основі рецензій кінокритиків та відгуків глядачів. Цього року до «переліку претендентів» потрапила повнометражна документально-історична сага «Переломний момент. Війна за демократію в Україні» над якою працювали український режисер Олесь Санін, та відомий американський кінодокументаліст Марк Гарріс.

Стрічка відтворює трагічний хід подій 2013 по 2016 роки - від майдану до захоплення Криму та Донбасу. Для створення картини було записано 86 інтерв’ю з очевидцями і учасниками подій. Творча група опрацювала 600 годин аматорського та власного відеоматеріалу. У результаті, дійсно масштабний кінодокумент отримав чисельні нагороди на кінофестивалях, та потрапив до лонг-листа номінантів на премію «Оскар».

Схвальні рецензії на «Переломний момент» вийшли у провідних американських виданнях NewYorkTimes, LosAngelesTimes, Variety, HollywoodReporter. На сайті Rotten Tomatoes картина здобула 100% репутацію у кінокритиків. Однак, чи отримає стрічка «Золотий помідор» стане відомо на початку 2019 року.  До речі, ми з вами теж можемо зареєструватися на Rotten Tomatoes, та підтримати BREAKING POINT: THE WAR FOR DEMOCRACY IN UKRAINE як глядачі.

Тож допомагаємо гідної картині про Україну здобути світову глядацьку аудиторію, став більш відомою, і ДИВИМОСЬ УКРАЇНСЬКЕ!


28 февраля состоится практикум «Управление финансами для собственников бизнеса» от компании «Бизнес-Конструктор» Эффективными управленцами не рождаются: 5 февраля стартует двухмесячная программа подготовки исполнительного директора Фестивальні випробовування маріупольської «Театральної брами»