Главная / Медиа-бизнес

Прем'єра фільму «Крути 1918» відбудеться в день 101-ої річниці бою, 29 січня 2019

29.12.2018
кінореліз
Прем'єра фільму «Крути 1918» відбудеться в день 101-ої річниці бою, 29 січня 2019

Рівно за місяць, у столичному кінотеатрі «Кіїв», відбудеться масштабна прем'єра військово-історичної  драми «Крути» Олексія Шапараєва в основі сюжету якої, героїчне протистояння чотирьох сотен українських юнаків армії більшовиків взимку 1918-го.

Сьогодні у Міністерстві Культури на зустрічі голови інстітуції Євгена Нищука, Голови Держкіно Пилипа Іллєнка та продюсерів фільму Артема Колюбаєва та Андрія Корнієнка було прийнято рішення про включення прем'єрного показу фільму до офіційних заходів присвячених цій історичній події.

Проведення прем'єри саме у кінотеатрі «Київ» теж не випадкове, з урахуванням складної ситуації що склалась навколо кінотеатру, та його керівництва. В цьому зв'язку продюсери зазначили: «З огляду на значущість Кінотеатр «Київ» для нашого міста і всієї країни, ми хочемо підтримати його та привернути увагу громадян до ситуації, у якій він зараз опинився. Вважаємо, що проведення у ньому масштабної прем'єри одного із найочікуваніших фільмів 2019-го року зробить це якнайкращим чином».

Зазначимо, що картина створювалась за підтримки Держкіно України - 24 млн грн. при загальному бюджеті 52 млн. грн. У широкий кінопрокат стрічка вийде 7-го лютого 2019-го року.

Тож готуємось до історичної прем’єри та ДИВИМОСЬ УКРАЇНСЬКЕ!



28 февраля состоится практикум «Управление финансами для собственников бизнеса» от компании «Бизнес-Конструктор» Эффективными управленцами не рождаются: 5 февраля стартует двухмесячная программа подготовки исполнительного директора Фестивальні випробовування маріупольської «Театральної брами»