Главная / Медиа-бизнес

Притула проти Зеленського: нічого особистого just святкові кінорелізи

13.11.2018
кінокаса
Притула проти Зеленського: нічого особистого just  святкові кінорелізи

За дивним збігом обставин (або чаклунством дистриб'юторів) вихід нової стрічки «Секс і нічого особистого» 20 грудня, припав майже на один час з прем’єрою ромкому Володимира Зеленського «Я, ти, він, вона» - 27 грудня. Чим відповість шоумен і віднедавна кінодраматург Сергій Притула на кіновиклик свого досвідченого колеги?

Днями у Держкіно України приймали нову стрічку Ольги Ряшиної «Секс і нічого особистого», до сценарію якого доклався популярний в Україні телеведучий, шоумен Сергій Притула. Трейлер чуттєвої комедії в Інтернеті вже передивилось більш ніж 20 тисяч потенційних глядачів, і фраза пані Раїси: «Скажи своєму закоханому другу, що церква то засуджує» - вже пішла у народ.

Кіноісторія розповість про невдаху Сергія, якому відмовила наречена, заявивши, що він нікчема навіть у ліжку. Тож бідолага відправився аж до Праги, де підняти його чоловічу самооцінку допомагають друг Василь (він же Сергій Притула) і чарівна коуч зі стрип-клубу.

Що з цього вийшло? І чи, дійсно, сексуальність та пристрасть можуть замінити справжні людські стосунки? Про це і розповість нова кінокомедія від зіркових авторів.

Бюджет фільму склав 26 мільйонів гривень. Майже половину цих коштів надала Державна агенція з питань кіно, яка підтримала кінопроект. Продюсери: Юрій Мінзянов і Влад Ряшин (кінокомпанія "Star Media") Фільм має вийти в прокат 20 грудня.

Приблизно на цей же час запланована ще одна зіркова прем’єра – комедія Володимира Зеленського «Я, ти, він, вона». Це історія про подружню пару, яка втратила пристрасть й захоплення один одним, та зрештою вирішила розлучитися. Однак суддя дала Максиму та Яні місяць на примирення. Чи зможуть молоді люди порозумітися, та що їм для цього доведеться пережити? Про це розповість стрічка кварталівців, яка має з’явитися на екранах 27 грудня.

Тож завершення року приготувало для українців своєрідний кінобатл від українських шоуменів. Хто переможе в ньому – покажуть симпатії глядачів та касові збори під показу. Але це вже, як говориться, зовсім інша історія.

З 20 грудня зіркові ромкоми чекають на вас у кінозалах.

Ну й УСІМ ДИВИТИСЬ УКРАЇНСЬКЕ КІНО!

28 февраля состоится практикум «Управление финансами для собственников бизнеса» от компании «Бизнес-Конструктор» Эффективными управленцами не рождаются: 5 февраля стартует двухмесячная программа подготовки исполнительного директора Фестивальні випробовування маріупольської «Театральної брами»