Главная / Медиа-бизнес

Ролик ЗСУ "Балада про піхоту" - в першій трійці світового рейтингу

05.11.2018
Ролик ЗСУ "Балада про піхоту" - в першій трійці світового рейтингу

Бізнес Інсайдер (Business Insider) - один з провідних світових новинних порталів, опублікував рейтинг рекламних роликів збройних сил різних країн від We are the Mightly - міжнародного порталу військової індустрії.

Друга позиція в рейтингу - у ролика Сухопутних войск ЗСУ, створеного в 2016гг креативним агентством TABASCO, що реалізувало більше 50 проектів соціальної реклами в Україні, включаючи знаменитий кінорекламний цикл «Пам'ятаємо. Пишаємося. Переможемо. 1945 - 2015 »

«Чи є в армійському спорядженні більш значуща річ, ніж лопата? - задаються питанням колеги з Mightly, і продовжують, - Відео з України, це реально «шедевр» з точки зору кіностілістиці і самої історії. Воно неймовірно. Чесно кажучи, було складно поставити його на друге місце».

"Балада про піхоту" - це 2-хвилинна сага, яка розповідає про службу українського солдата, без пафосу і пози, закликаючи приєднатися до армійського братерства." - розповідає про відеороботу автор історії і креативний директор агентства Олександр Смирнов

Крім українського презентаційного фільму, в трійку кращих світових «армійських реклам», увійшов шведський ролик від Boot Camp & Military Fitness Institute що з посмішкою порівнює армійські кінокліше і реальність. На третьому місці Нідерланди, в відео яких прямим текстом зазначено, що армії країни не потрібні «бовдури», які вважають, що армійська служба - це гра...

Режисером історії наших ЗСУ став Елі Свердлов, оператор - Дмитро Яшенков. Музична тема фільму "Межі" була спеціально написана ізраїльським композитором Томером Біраном.

Вітаємо TABASCO з черговим міжнародним визнанням, на цей раз військових проффи. Але найголовніше для нас і напевно для самих авторів, то що «Сагу про українську піхоту" за два роки на ю-тьюб подивилося близько мільйона глядачів.


28 февраля состоится практикум «Управление финансами для собственников бизнеса» от компании «Бизнес-Конструктор» Эффективными управленцами не рождаются: 5 февраля стартует двухмесячная программа подготовки исполнительного директора Фестивальні випробовування маріупольської «Театральної брами»