Главная / Медиа-бизнес

СВЯТКОВІ РЕЛІЗИ: трейлер новорічної казки «Тільки диво» вже у мережі

12.11.2018
СВЯТКОВІ РЕЛІЗИ: трейлер новорічної казки «Тільки диво» вже у мережі

Презентація новорічних релізів триває. В мережі представлений трейлер святкового фентезі «Тільки диво» Олени Каретник.

Напередодні свята Святого Миколая, юнак Северин та его сестра Аніка, виявляються залучені в калейдоскоп подій і пригод. Їм необхідно врятувати хворого батька, і ніякі фантастичні перешкоди не здатні зупинити, тих, хто вірить в любов, дружбу, і різдвяне диво.

Картина, орієнтована на юного глядача, стала однією з найбільш масштабних у вітчизняній індустрії. У роботі зайнято більше 600 фахівців, понад 200 акторів і 300 фігуристів. Тільки костюмів для картини створено не менше 500.

Зйомки тривали з 2017гг. У Буковелі спеціально для картини створено «Будинок Марії», збудований казкове містечко з Катком «Ніколас Сіті». над спецефектами до фільму працює україно-американська компанія Gloria FX.

Бюджет картини становить 62 млн грн. з них 44 млн фінансування Держкіно і Мінкульту (Фільм з 3й спроби, все-таки увійшов в число переможців 10-го пітчінгу Держкіно). Режисером, сценаристом і продюсером картини, стала Олена Каретник, - для якої повнометражна, художня кінострічка стала дебютною. Олена з 1997 рр працювала на телебаченніз 2010 року очолила студію документальних фільмів та телепрограм при синодальному відділі Української Православної Церкви, а з 2016 ТОВ "Казка Продакшн". 

В профспільноті вже оцінили якість «картинки» спец-ефектів і костюмів, однак діалоги, акторські роботи, та ряд умовностей в кадрі викликали питання, як і монтажно-звуковий супровід казкової історії. Але якщо для дорослої аудиторії трьох хвилинний «тизер трейлера» - це багато, можливо сприйняття у юних глядачів дещо інше ...

У будь-якому випадку - різдвяна казка, - це завжди прекрасно, як початок сімейної традиції походів у Кіно. З нетерпінням чекаємо дати релізу картини, (поки прем'єра 1 січня не підтверджена).

Ну и… ВСІМ ДИВИТИСЬ УКРАЇНСЬКЕ КІНО!

28 февраля состоится практикум «Управление финансами для собственников бизнеса» от компании «Бизнес-Конструктор» Эффективными управленцами не рождаются: 5 февраля стартует двухмесячная программа подготовки исполнительного директора Фестивальні випробовування маріупольської «Театральної брами»