Главная / Медиа-бизнес

Трилер містичного «Ефіру» мэтра польського кіно Кшиштофа Зануссі вже у мережі

21.12.2018
кінореліз
Трилер містичного «Ефіру» мэтра польського кіно Кшиштофа Зануссі вже у мережі

Творча команда містичного трилеру режисера Кшиштофа Зануссі «Ефір», готує стрічку до прокату в Україні  з 21 лютого. Трейлер картини вже з’явився в мережі.

У роки Першої світової війни, в Український частині Австроугорської імперії, такий собі доктор Фауст ХХ століття – військовий лікар – проводить експерименти з новомодним ефіром заради того, щоб отримати владу над тілом і волею людини. Ціна успіху – душа самого експериментатора.

Зйомки картини почались у 2017 року. Основні сцени знімалися у Польщі, Угорщині та в Україні (Львівська область). Разом з польськими зірками Яцеком Понедзялком, Жольтом Ласло, у стрічці зіграли Остап Вакулюк, Марія Рябошапка, Станіслав Колокольніков, Олександр Логінов та Остап Ступка. 

Кінокартина, створювався в копродукції Польщі (TOR Film Production), України - Олена Фетисова та Володимир Козир (кіностудія Інтерфільм), а також Угорщини, Литви та Італії. Сума фінансової підтримки ДержКіно - 26 млн. грн.

Світова прем’єра фільму "Ефір" відбулась у жовтні 2018 року в програмі Римського міжнародного кінофестивалю, про що писав Hollywood Reporter. Фільм також демонструвався у програмах Варшавського міжнародного кінофестивалю, та престижного Міжнародного кінофестивалю кінооператорів Camerimage.

Тож чекаємо на картину в Україні 21 лютого і будемо разом ДИВИТИСЬ МІСТИЧНЕ УКРАЇНСЬКЕ!


28 февраля состоится практикум «Управление финансами для собственников бизнеса» от компании «Бизнес-Конструктор» Эффективными управленцами не рождаются: 5 февраля стартует двухмесячная программа подготовки исполнительного директора Фестивальні випробовування маріупольської «Театральної брами»