Главная / Медиа-бизнес

ЦЕ «АГОНЬ»: «Дике поле» за романом Жадана в прокаті вже зватра

07.11.2018
ЦЕ «АГОНЬ»: «Дике поле» за романом Жадана в прокаті вже зватра

Одна з найочікуваних прем'єр кіносезону: «Дике поле», за мотивами «Ворошиловграда» Сергія Жадана, - одного з кращих романів України останнього десятиліття.

Повернення Германа в рідне містечко на Донбасі перетворюється на вестерн. Старший брат зник, і тепер самому доведеться захищати сімейний бізнес - стару бензоколонку, а разом з нею рідних та улюблених, в боротьбі проти тих, хто перетворює землю і долю в ходовий товар.

Наскільки концентрованим виявиться вброс екранного адреналіну з подачі режисера Ярослава Лодигіна? Чи варто порівнювати літературну та екранну версії роману? Скільки у «кіно» від Гая Річі, а скільки від наших реалій, на тлі яких будь-яка режисерська «вигадка» меркне? - Побачимо вже завтра. Поки що думки про картину френдів та колег, які потрапили на передпоказ, різняться кардинально:

Митя Гурин: "Друзі, це повний "Агонь"! Всім йти негайно. Я піду ще раз..."

Yulia McGuffie: "Хочется материться. От того, как круто все получилось в  Дике Поле : актеры, операторская работа, звук… И вообще да, настроение как в новый год - вот честно:) Это must see"

Julia Rodchenko: "С показа прошло часа два, а меня все не отпускает. Это очень круто)"

У стрічці френдів Іван Семесюк : «Дике поле»… Капець яке розчарування..."

Юрий Володарский: "Ну что вам сказать о "Диком поле"... Кокотюхе, наверное, понравилось… Лучшее, что есть в "Диком поле", это текст Жадана".

Взагалі то, зрозуміло, що: а) Треба встати з дивана і б) йти на «Дике поле»

І не тому, що… ВСІМ ДИВИТИСЬ УКРАЇНСЬКЕ КИНО!

А тому, що «Пастор» казав: «життя — це виснажлива, Гєра, щоденна боротьба зі своїми залежностями… і  нечесно перекладати на когось відповідальність за свої помилки».


28 февраля состоится практикум «Управление финансами для собственников бизнеса» от компании «Бизнес-Конструктор» Эффективными управленцами не рождаются: 5 февраля стартует двухмесячная программа подготовки исполнительного директора Фестивальні випробовування маріупольської «Театральної брами»