Главная / Медиа-бизнес

Увага митці! Форум АКУ перспективи «Еврімажу» та воркшоп «Короткий метр. Створити і заробити»

13.12.2018
кіноіндустрія
Увага митці! Форум АКУ перспективи «Еврімажу» та воркшоп «Короткий метр. Створити і заробити»

Крім обговорення проблематики кінопрокату і розвитку кінотеатрального ринку, що відбувається в рамках Зимового Кіноринку ОМКФ 12-14.12, нові можливості для розвитку, та міжнародної співпраці представників кіноіндустрії будуть позначені ще в декількох подіях грудня.  

18.12 у 10.00 «Сінема Сіті», (ТРЦ Ocean Plaza) почнеться кінофорум «Еврімаж: перспективи та можливості співпраці», що спрямований на інформування представників українського кіноіндустрії про юридичні, фінансові та організаційні особливості співпраці з Європейським кінофондом.

До участі запрошуються економісти у галузі кіно, юристи, кіновиробники, продюсери, дистрибутори, директори кінотеатрів та маркетологи кіновиробничих компаній. 

Серед тем, які обговорюватимуть під час форуму наступні:

  • Європейська конвенція та Фонд копродукції «Єврімаж»: правова структура;
  • Критерії відбору; процес подання заявки (форми, документи та додатки), терміни тощо;
  • Процес підготовки конкурентної заявки проекту: угоди про підтримку та оплату; бухгалтерський облік, звітність та повернення фінансової підтримки.

Про специфіку взаємодії розповідатимуть: проектний менеджер «Еврімажу» Вадим Лисіков (Франція), радник з юридичних питань Штефан Рюль (Німеччина), засновниця та продюсерка Homemade Films Марія Драндакіс (Греція). Модерує сесії: Граціелла Більдешейм, засновниця та директорка MAIA (Італія)

Участь у форумі що організований Асоціацією кіноіндустрії України є безкоштовною. Реєстрацію можна пройти за посиланням Дедлайн – 12:00, 17 грудня.

Для тих, хто починає свій шлях у кіноіндустрії є прекрасна нагода зрозуміти як поєднувати творчість з фінансуванням процесу, та монетизацією кінопродукта. 

15 грудня об 11.00 у Кримському Домі (в. Омеляновича-Павленка, 9) пройде лекція Олега Борщевського «Про короткий метр: як створити і заробити».

Олег Борщевський відомий як режисер та сценарист, з цього року став одним з членів Європейської кіноакадемії. «Дзідзьо Контрабас», що знятий з його безпосередньою участю став одним з небагатьох вітчизняних фільмів, що окупилися у прокаті. 

Під час воркшопу Олег розповість про те, де брати ідеї для короткометражок та знайти гроші на створення фільму, як підібрати команду та просувати готовий продукт.

Вартість участі у воркшопі 330 грн. Придбати квитки можна за посиланням

Тож шукаємо нові можливості для реалізаіції кінопроектів, та ДИВИМОСЬ УКРАЇНСЬКЕ!



28 февраля состоится практикум «Управление финансами для собственников бизнеса» от компании «Бизнес-Конструктор» Эффективными управленцами не рождаются: 5 февраля стартует двухмесячная программа подготовки исполнительного директора Фестивальні випробовування маріупольської «Театральної брами»