Главная / Медиа-бизнес

Вже за два тижні! Новорічний блокбастер "Пригоди S Миколая" в прокаті з 13 грудня

01.12.2018
кінореліз
Вже за два тижні! Новорічний блокбастер "Пригоди S Миколая" в прокаті з 13 грудня

Довгоочікувана прем’єра. Повнометражна дебютна кінострічка Семена Горова вже готується до прокату. Автор прекрасних новорічних теле-мюзиклів «Попелюшки», «Вечорів на хуторі біля Диканьки», «…Фігаро», та ін., нарешті продемонструє свій повнометражний родинно-комедійний єкшен.

І шо там, той Мак Калкін з «один вдома», коли в нас є не менш кмітливі, й підприємливі Артем і Поля, модернові Маша Єфросиніна, й Пшемислав Ціпріаньський у ролі батьків, фантастичний злодій «Кабан» (Василь Вірастюк), і головне, в нас є Sупермен Миколай, який всіх врятує, примирить, подружить, і зробить незабутнім похід вашої родини у кіно.

Знімається стрічка компанією «Big Hand Films», сценарій Антон Базелинський, продюсер Марія Кейл, бюджет картини 38 млн (60% за підтримки Держкіно України), локальний дистриб'ютор - Кінокомпанія ММД.

Тож 13 грудня «Пригоди S Миколая» чекають на вас з дітлахами у святкових кінозалах.

Готуймося до прекрасного вже зараз і… ДИВИМСЯ УКРАЇНСЬКЕ!


28 февраля состоится практикум «Управление финансами для собственников бизнеса» от компании «Бизнес-Конструктор» Эффективными управленцами не рождаются: 5 февраля стартует двухмесячная программа подготовки исполнительного директора Фестивальні випробовування маріупольської «Театральної брами»