Главная / Медиа-бизнес

Як донести 4 табурети до 4-х океанів: трейлер фільму Леоніда Кантера вже в мережі

14.11.2018
Як донести 4 табурети до 4-х океанів: трейлер фільму Леоніда Кантера вже в мережі

Леонід Кантер – режисер, продюсер, письменник, людина-подія, «творчий вибух» і «арт-феєрверк». У 2004 рр Леонід вирішив, що 4 табурети з Київської кухні мають побачити 4 світових океани. Вирішив. Взяв в руки того чотириногого, дерев'яного, і пішов... У 2005-му перша табуретка опинилася на березі Атлантичного океану. Рік тривав похід до Тихого... Без грошей, але з камерами у руках, через країни і континенти, з купою пригод веселих і не зовсім ... «А навіщо?» - виникає резонне питання. Впавши на свій клишоногий у кухні, ви можете відповісти і самі: «що б поняття «щастя і свободи» не залишалися лише приводом для кухонних балачок»... І тоді виникла ідея фільму ...

На початку цього року почалася обробка численних матеріалів подорожей. Документально-пригодницьку стрічку вирішили назвати «Людина з табуретом». Однак на початку червня Леонід пішов з життя... У серпні на платформі «Спільнокошт» була зібрана сума у 276 тисяч, необхідна для завершення картини, і робота була продовжена режисером Ярославом Поповим, і багатьма чудовими людьми. Музику пишуть OY Sound System, Balaklava Blues, Freel та Едуард Приступа. Графічне оформлення: RIDNI Animation. 

Трейлер, що вчора з'явився у мережі, лише невеличка візуальна частка, нагадування про світлу, яскраву людину, і привід задуматися про шляхи кожного з нас до власного «щастя і свободи». 

Продюсер Катерина Мізіна: «Важко? Раптом опинитися по два боки документального кіно – це виклик не лише професійний. Зважувати кожне слово, кожен кадр та звук. Балансувати між особистою історією та кіновиробництвом – це ніби ходити над прірвою і тримати в руці єдиний ліхтар, що всім дає надію.
Важко, так. Дуже. А ще відповідально, страшно і самотньо. Але все, що трапилося, вартує правдивого та якісного фільму.. про що? Звісно, про любов. 

Чекаємо картину у прокаті, і ... УСІМ ДИВИТИСЬ УКРАЇНСЬКЕ КІНО. J


28 февраля состоится практикум «Управление финансами для собственников бизнеса» от компании «Бизнес-Конструктор» Эффективными управленцами не рождаются: 5 февраля стартует двухмесячная программа подготовки исполнительного директора Фестивальні випробовування маріупольської «Театральної брами»