Главная / Медиа-бизнес

Зіркові комунальники у новій стрічці Надії Парфан «Співає Івано-франківськтеплокомуненерго»

10.12.2018
кінореліз
Зіркові комунальники у новій стрічці Надії Парфан «Співає Івано-франківськтеплокомуненерго»

Завершено роботу над документальним кінофільмом «Співає Івано-франківськтеплокомуненерго» Надії Парфан, кінокомпаній «ДЖЕЙ ЕС ФІЛМС» та "Фаланстер".

Стрічка розповідає по буденне життя комунальників Франика, які щороку приймають удар на себе, рятуючи застарілі комунікаційні споруди і жителів міста. Але закручуючи гайки, латаючи діри у трубах, під шквалом скарг і прокльонів, вони ще і… співають!

Режисером та автором сценарію картини є Надія Парфан, продюсерами – Ілля Гладштейн та Юлія Сінкевич. Фільм став одним з переможців 10-го конкурсного відбору і отримав 100% підтримку Державного агентства з питань кіно – 1 млн, 69 тис. грн.

Надія Парфан – засновниця Міжнародного фестивалю кіно та урбаністики «86» у Славутичи, свій шлях у кіноіндустрії розпочала у 2014 році з фільму «Екзарх». Її «співаючих комунальників» без сумніву чекає цікава фестивальна історія. 

Тож радіємо новій перспективній стрічці наших документалістів, і ДИВИМОСЬ УКРАЇНСЬКЕ!



28 февраля состоится практикум «Управление финансами для собственников бизнеса» от компании «Бизнес-Конструктор» Эффективными управленцами не рождаются: 5 февраля стартует двухмесячная программа подготовки исполнительного директора Фестивальні випробовування маріупольської «Театральної брами»