Главная / Медиа-бизнес

Займемося сексом вже сьогодні? Еротично-комедійний лікбез Ольги Ряшиної у прокаті.

20.12.2018
кінореліз
Займемося сексом вже сьогодні? Еротично-комедійний лікбез Ольги Ряшиної у прокаті.

Сьогодні на великих екранах з'явиться чергова комедійно-еротична спроба наших кіномитців «Секс, і нічого особливого». 

На відміну від нас з вами кінокритики, журналісти й влада, наприклад Віце-прем'єр Павло Розенко, та міністр культури Євген Нищук, картину вже бачили. І зараз напевно активно обговорюють «кунілінгус з динею», 50 відтінків оргазму, та інші принади відвертого вітчизняного кіно.

«Намічається певний тренд в укр кіно який називається кунілінгус, тому що в Свінгерах 2 вже має місце схожа сцена с Дзидзьо і Ольгою Поляковою, так шо, дай боже… І якщо це сексізм – констатують у своєму відео-блозі Лєна Чиченіна і Катерина Городнича – і в усьому повинна бути рівновага, то ми відплатимо…»

«В украинском кино, наконец-то появилась красивая эротическая сцена.  – пише  свою чергу промо-директорка Film.ua Поліна Толмачова. - Крупный план из спорного художественного метода стал способом передачи красоты и неповторимости момента. Ну и Роман Луцкий - безусловно звезда и центр притяжения этого фильма. А Сергей Притула очень смешной и органичный в роли влюблённого ловеласа. И видна в этой истории твёрдая рука и воля режиссера»  

До речи «твёрдая рука» належить тендітній Ользі Ряшиної, яка за підтримки потужної продюсерскої бригади Влад Ряшин та Юрій Мінзянов (Star Media) зняла свою першу повнометражну картину.

За сюжетом молодий чоловік Сергій освідчується дівчині Лесі. Однак у відповідь несподівано отримує, що в ліжку він так собі. Аби якось вгамувати гіркоту усвідомлення, Сергій їде до Праги, зустрічати новорічні свята з другом Василем (Сергій Притула). Після кількох спроб освіти стрипклубі він знайомиться з досвідченою Діаною, котра обіцяє зробити з нього справжнього супермена у ліжку. Однак на заваді планів Сергія стає непереборна сила почуттів Лесі…

Українську адаптацію канадської стрічки 2012 року «Мої бентежні сексуальні пригоди, робив Сергій Притула. Тож в передноворічній кіноафіші на нас чекає комедійний батл між Вар’ятами і 95 кварталом. Бо вже за тиждень у прокаті стартує ромком Володимира Зеленського «Я, ти, він, вона»

Тож готуємось до зустрічі з прекрасним і відвертим вже сьогодні. І ДИВИМОСЬ УКРАЇНСЬКЕ!


28 февраля состоится практикум «Управление финансами для собственников бизнеса» от компании «Бизнес-Конструктор» Эффективными управленцами не рождаются: 5 февраля стартует двухмесячная программа подготовки исполнительного директора Фестивальні випробовування маріупольської «Театральної брами»