Главная / Обзор СМИ

5 популярних вакансій з гідною зарплатою

18:18 | 20.04.2021
5 популярних вакансій з гідною зарплатою
Щоб влаштуватися на роботу й отримати хорошу зарплату, необов'язково мати чотири дипломи про вищу освіту і двадцять років досвіду. Досить вміти користуватися онлайн-сервісами — і робота знайде вас.  

Затребувані вакансії в Дрогобичі

Якщо вам терміново потрібна робота в Дрогобичі, то на сервісі OLX завжди можна розраховувати на такі пропозиції:
  • водій;
  • працівник СТО;
  • касир;
  • продавець;
  • офіціант.

Сфера обслуговування розвивається високими темпами, в Дрогобичі часто відкриваються нові магазини й заклади громадського харчування. З цим пов'язаний попит на продавців, касирів і офіціантів. Ці посади доступні для кандидатів різного віку, з різним досвідом роботи, тому завжди можна розраховувати на подібну посаду. Якщо пошук роботи став терміновим завданням, складайте резюме і відправляйте в супермаркети чи ресторани.

Торгівля теж завжди вимагає поповнення та оновлення кадрів. Продавці продовольчих і непродовольчих товарів потрібні і в торгові центри, і в мережі магазинів, і в окремі точки продажів. Додатковим напрямком стала онлайн-торгівля, де потрібні оператори та менеджери по зв'язку з клієнтами. Ці посади теж не відрізняються високими вимогами до кандидатів, тому популярні.

При наявності водійських прав можна влаштуватися в сервіс таксі. Для цього знадобиться тільки смартфон для установки програми, а автомобілі багато служб пропонують зі свого таксопарку. Можна скористатися і власним транспортом на більш вигідних для водія умовах. Можливості для пошуку і розвитку завжди є, достатньо зареєструватися на сервісі OLX Робота і знайти підходящий варіант.

Як підготуватися до співбесіди?

Шлях до нової роботи завжди лежить через співбесіду. До першої зустрічі з роботодавцем підготуватися нескладно. Дізнайтеся основну інформацію про компанію, в яку йдете, підготуйте відповіді на стандартні запитання про попередню роботу і вимоги до заробітної плати. Підготуйте кілька питань до роботодавця і задайте їх в зручний момент бесіди.