Главная / Обзор СМИ

Ноутбуки для нового покоління працівників від Lenovo: ThinkBook та ThinkPad вже в Україні

13:40 | 05.08.2019
Ноутбуки для нового покоління працівників від Lenovo: ThinkBook та ThinkPad вже в Україні

Київ, 2 серпня 2019 р. — Компанія Lenovo представила на українському ринку суббренд ThinkBook для нового покоління працівників та масштабне оновлення легендарного бренду для бізнесу ThinkPad. Нові моделі ThinkPad T490, T490s, T590, Х390, Х390 YOGA продовжують традиції бренду, протестовані на відповідність 20 процедурам і 12 тестам Міністерства оборони США MIL-STD 810g і пройшли понад 200 перевірок якості Lenovo. Нові пристрої для малого та середнього бізнесу підвищують стандарти надійності в галузі і серед них можна обрати саме той, що пасує для роботи найкраще.

Новинки працюють на базі процесорів Intel® Core i7 8-го покоління (у максимальній конфігурації) з операційною системою Windows 10 Pro. Рішення ThinkShield забезпечує комплексну безпеку пристроїв, пропонуючи набір технологій від ідентифікації на рівні BIOS до механічних інструментів. Для надійного захисту даних бізнесу в ноутбуках опційно передбачені IR-камери, механічні шторки камери ThinkShutter, сканери відбитків пальців. Завдяки новій технології Privacy Guard користувач може бути впевнений, що ніхто не побачить через його плече інформацію на екрані комп'ютера. Для швидкої зарядки ноутбуків батареї підтримують технологію Rapid Charge, що дозволяє поповнити заряд до 80% за одну годину.


Створений для бізнесу. Призначений тобі

Насичений темп сьогодення вимагає швидких рішень, надійних партнерів та інноваційних можливостей реалізувати власний потенціал. Сучасним працівникам недостатньо матеріальної мотивації, вони також хочуть створювати щось революційне, нове та потрібне світові. Для цих цілей найкращим партнером стають технології.

Коментує Тарас Джамалов, генеральний директор Lenovo в Україні: «Чи помічали ви, що нове покоління працівників – новатори? Креативні і сміливі, мілленіали та покоління Z досягають цілей інноваційно та швидко. Вони очікують, що саме компанії-роботодавці нададуть їм робочі інструменти – стильні, швидкі і водночас достатньо потужні ноутбуки. Чого в цей час прагнуть компанії? Щоб пристрої, які вони надають робітникам, були захищеними та мали низьку сукупну вартість володіння. Ми представили в Україні новий суббренд – ThinkBook, який втілює цей баланс. Він поєднав наш досвід у інженерних розробках та рішення безпеки, раніше доступні лише в ноутбуках бренду ThinkPad із майже 27-річною історією. Але хто сказав, що класика – вже не в моді? Тож ми представили також оновлені ThinkPad для тих, хто цінує найвищий рівень надійності та інновації для бізнесу. Усі продукти є результатом досвіду наших користувачів по всьому світі, тож дякуємо вам!»

Світанок Четвертої промислової революції обіцяє поліпшити якість життя для всіх, навіть мешканців «офісних джунглів». Але ноутбук – це необхідність чи розкіш, коли ви працюєте в офісі? Це залежить від того, чи є у вас власний стіл чи ні. Дослідження сучасних тенденцій на робочому місці і потреб нових користувачів надихнуло Lenovo на створення нового інструменту для бізнес-користувачів – ThinkBook.

Новий суббренд ThinkBook – лінійка ноутбуків, розроблена для малого і середнього бізнесу. Візуально ThinkBook можна було б прийняти за звичайний пристрій для споживачів: алюмінієвий корпус виглядає елегантно, поєднуючи необхідні для бізнесу характеристики і інструменти безпеки ThinkShield. Функція Modern Standby виведе ноутбук із сплячого режиму менш ніж за півсекунди і дозволить переглядати електронну пошту і слухати музику, навіть коли ноутбук знаходиться в режимі очікування і з закритою кришкою. За допомогою модуля розпізнавання відбитків пальців можна включати пристрій і входити в систему простим дотиком, як це робиться на телефоні. З функцією швидкої зарядки можна працювати ефективно цілий день далеко від офісу. ThinkBook працює на базі процесорів Intel® Core™ 8-го покоління (до i7-8565U). Користувачам доступні варіанти з 16 ГБ оперативної пам'яті в максимальній конфігурації і накопичувачем SSD для швидкої роботи системи до 512 ГБ. До комп'ютера можна підключити до 2 незалежних додаткових моніторів з максимальною роздільною здатністю 4К (3840х2160 пікселів). Роздільна здатність екрану – Full HD (1920х1080 пікселів), у ноутбуці встановлена ​​IPS-матриця, яскравість становить 300 ніт. Модуль TPM 2.0 шифрує дані і забезпечує апаратну аутентифікацію, надаючи додатковий рівень безпеки. Ноутбуки можуть розкриватися на 180 градусів, щоб ними було зручно користуватися для колективної роботи над проектами і в комфортних домашніх умовах.

Комп'ютер оптимізований для роботи зі Skype: мікрофони отримали сертифікат Skype for Business. Виділені гарячі клавіші істотно спрощують дзвінки: наприклад, одна клавіша може використовуватися для відповіді на дзвінок, а інша для закінчення виклику. ThinkBook оснащується двома динаміками HARMAN із підтримкою технології Dolby Audio™. ThinkBook відмінно підійде невеликим компаніям, у яких немає можливості звертатися до технічної підтримки всередині компанії.

Ноутбуки ThinkBook та ThinkPad представив бренд-менеджер ThinkPad у країнах Європи, Ближнього Сходу та Африки – Матей Містурік (Matej Misturik), який розповів про особливості та відмінності новинок та амбіційні плани компанії.

ThinkPad X390 і ThinkPad X390 YOGA: ще легші та автономніші

Ноутбуки ThinkPad X390 і ThinkPad X390 YOGA – мобільні і легкі 13,3-дюймові бізнес-ноутбуки, що відрізняються компактністю 12-дюймових корпусів. Об'єм оперативної пам'яті ThinkPad X390 – до 32 ГБ в залежності від конфігурації, а ThinkPad X390 YOGA - до 16 ГБ. Моделі можуть бути оснащені накопичувачами SSD PCIe місткістю до 1 ТБ. Тепер у цій серії ThinkPad доступні кращі в галузі екрани з підтримкою технології Dolby Vision і HDR. Завдяки технології Dolby Atmos покращено якість звучання. Рамки дисплея ThinkPad X390 стали тоншими на 50% в порівнянні з попередньою моделлю (Х280). Незважаючи на те, що екран ноутбука X390 тепер 13 дюймів, він встановлений все в тому ж компактному 12-дюймовому корпусі. Яскравість екрану складає 250 ніт для конфігурацій з роздільною здатністю HD (1366х768 пікселів) і 400 ніт для дисплея з Full HD (1920х1080 пікселів). Ноутбук ThinkPad X390 став легше і тонше, його вага – лише 1,22 кг при товщині 16,5 мм. При цьому комп'ютер здатний залишатися в автономному режимі до 17,6 годин*. ThinkPad X390 оснащений сучасними засобами зв'язку та інструментами для безпечної роботи з даними.

ThinkPad X390 YOGA, як і всі моделі лінійки YOGA, оснащено шарніром, який розкривається на 360 градусів, цей ноутбук – ультрамобільне рішення для будь-якого бізнесу. Він володіє всіма перевагами неконвертованій моделі, але на додаток комплектується цифровим пером, слот для якого розташований у корпусі комп'ютера. Час автономної роботи складає до 14,5 годин*. Рамки екрану стали тоншими на 16%, тож ноутбук став ще компактнішим.


ThinkPad T490, ThinkPad T590 та ThinkPad T490s: мобільність і продуктивність

Модель ThinkPad T490s – елегантний ноутбук, який надає користувачам баланс продуктивності та компактності. Він оснащений оперативною пам’яттю об’ємом до 32 ГБ та вбудованим накопичувачем SSD PCIe місткістю до 1ТБ в залежності від конфігурації. Рамки екрану і товщина зменшилися на 11% і 13% відповідно, в порівнянні з попередньою моделлю (T480s). У максимальній конфігурації роздільна здатність дисплея становить WQHD (2560х1440 пікселів), яскравість – 500 ніт, екран підтримує технологію Dolby Vision. Головна перевага ThinkPad T490s – неперевершена мобільність. Товщина моделі – від 16,1 мм, а вага – від 1,27 кг. Автономність ThinkPad T490s складає більше 20 годин* з енергоефективною матрицею Low Power.

Ноутбук ThinkPad T490 – надійний робочий інструмент на кожен день, що зберіг переваги минулого покоління, ставши ще тоншим (17,9 мм) та легшим (1,46 кг). Рамки 14-дюймового екрану стали на 22% тонше в порівнянні з попередньою моделлю (Т480). Модель оснащена накопичувачем SSD PCIe місткістю до 1ТБ залежно від конфігурації. Для професійної діяльності та задач не вистачає 32 ГБ оперативної пам’яті? У моделі ThinkPad T490 є можливість розширення оперативної пам'яті до 48 ГБ. Ноутбук поставляється з інтегрованою відеокартою Intel UHD Graphics 620, але також доступні конфігурації з NVIDIA GeForce MX250. У максимальній комплектації ThinkPad T490 доступний дисплей із яскравістю 500 ніт і роздільною здатністю WQHD із IPS-матрицею і підтримкою технології HDR та Dolby Vision. Ноутбук здатний працювати до 16 годин* у автономному режимі.

Ноутбук ThinkPad T590 – «робоча лошадка», яка поєднує потужність та компактність. Модель доступна з накопичувачем SSD PCIe місткістю до 1ТБ, а об’єм оперативної пам'яті становить до 48 ГБ. Ноутбук поставляється з інтегрованою відеокартою Intel UHD Graphics 620, але також доступні комплектації із NVIDIA® GeForce® MX250. Ключова особливість моделі ThinkPad T590 – ультра чіткий 15-дюймовий дисплей із роздільною здатністю 4К, IPS-матрицею, яскравістю 500 ніт і підтримкою технології Dolby Vision. Ноутбук отримав подвійний спрямований мікрофон із шумопоглинанням. Від повного заряду батареї ноутбук може працювати до 15 годин*.

Монітори з діагоналлю до 27 дюймів, док-станції, мишки, жорсткі диски з вбудованою системою кодування тощо — серед рішень Lenovo можна вибрати додаткові пристрої, які розширять можливості ноутбука. Завдяки глобальному сервісу та рішенням, які пропонує інноваційний лідер Lenovo, власники підприємств малого та середнього бізнесу можуть оптимізувати робочі процеси та скоротити час простою в роботі.

У рамках презентації виступила Анна Мазур – засновниця Happy Monday, кураторка Pro Bono Club Ukraine, Brand Ambassador у Digital Women 2020 Ukraine. Анна розповіла про досвід платформи професійного розвитку Happy Monday та про нове покоління Homo Passionate, які розширюють свої можливості заради змін на краще («Empowerment for change»).


Ціни і доступність

Ноутбуки вже доступні на українському ринку за цінами:
Lenovo ThinkPad T590 — від 29 170 грн.
Lenovo ThinkPad T490 — від 28 219 грн.
Lenovo ThinkPad T490s — від 29 966 грн.
Lenovo ThinkPad Х390 — від 33 539 грн.
Lenovo ThinkPad Х390 YOGA — від 43 382 грн.
Lenovo ThinkBook – від 24 698 грн.


Технічні характеристики Lenovo ThinkBook 13s

Процесор: Intel® Core™ i7-8565U (у максимальній конфігурації)
Операційна система: Windows 10 Pro
Дисплей: 13.3" Full HD (1920x1080) IPS, з антибліковим покриттям, 300 ніт
Графіка: Intel® UHD Graphics 620 або AMD Radeon™ 540X, 2 Гб GDDR5
Оперативна пам’ять: до 16 ГБ DDR4 2400 МГц, 1 х DDR4 SO-DIMM socket
Накопичувач: SSD: 512 ГБ (у максимальній конфігурації)
Батарея: 45 Вт/год, з підтримкою Rapid Charge
Аудіосистема: Dolby Audio X3, два стереодинаміки потужністю по 2 Вт
Порти: 1 х USB-C 3.1 Gen 2 (з DisplayPort), 2 х USB 3.1 Gen 1 (у т.ч. один Always On), HDMI 1.4b, combo jack 3.5mm (audio/microphone)
Шторка конфіденційності ThinkShutter
Мережа: Wi-Fi 2х2 802.11 ac, Bluetooth® 5.0
Габарити: 307,6 х 216,4 х 15,9 мм
Вага: 1,32 кг
Колір: Cірий (Mineral Grey)


Технічні характеристики Lenovo ThinkPad T590

Процесор: Intel® Core™ i7-8665U (у максимальній конфігурації)
Операційна система: Windows 10 Pro
Дисплей: 15.6" Full HD (1920x1080) IPS, з антибліковим покриттям/ 15.6" UHD (3840x2160) IPS, HDR, Dolby Vision, 500 ніт (у максимальній конфігурації)
Графіка: Intel® UHD Graphics 620 або NVIDIA® GeForce® MX250, 2 ГБ GDDR5
Оперативна пам’ять: до 48 ГБ DDR4 2400 МГц
Накопичувач: SSD: до 1 ТБ
Батарея: 57 Вт/год, з підтримкою Rapid Charge
Аудіосистема: Dolby Audio Premium, два стереодинаміки потужністю по 2 Вт
Порти: 2 х USB 3.1 Gen 1 (у т.ч. один Always On), 1 x USB 3.1 Type-C Gen 1 (з функцією зарядки та DisplayPort), 1 x USB 3.1 Type-C Gen 2 / Thunderbolt 3 (з PD та DP), HDMI 1.4b, Ethernet (RJ-45), зчитувач nano-SIM (для моделей WWAN), combo jack 3.5mm (audio/microphone), зчитувач смарт-карт (опційно), microSD карт-рідер
Шторка конфіденційності ThinkShutter
Мережа: Wi-Fi 2х2 802.11 ac, Bluetooth® 5.0, LTE (опційно)
Габарити: від 365,8 х 248 х 19,1 мм
Вага: від 1,75 кг
Колір: Чорний (Black)


Технічні характеристики Lenovo Thinkpad T490

Процесор: Intel® Core™ i7-8665U (у максимальній конфігурації)
Операційна система: Windows 10 Pro
Дисплей: 14.0" Full HD (1920x1080) IPS, з антибліковим покриттям/ 14.0" WQHD (2560x1440) IPS, HDR, Dolby Vision, 500 ніт (у максимальній конфігурації)
Графіка: Intel® UHD Graphics 620 або NVIDIA® GeForce® MX250, 2 Гб GDDR5
Оперативна пам’ять: до 48 Гб DDR4 2400 МГц
Накопичувач: SSD: до 1 Tб
Батарея: 50 Вт/год, з підтримкою Rapid Charge
Аудіосистема: Dolby Audio Premium, два стереодинаміки потужністю по 2 Вт
Порти: 2 х USB 3.1 Gen 1 (у т.ч. один Always On), 1 x USB 3.1 Type-C Gen 1 (з функцією зарядки та DisplayPort), 1 x USB 3.1 Type-C Gen 2 / Thunderbolt 3 (з PD та DP), HDMI 1.4b, Ethernet (RJ-45), зчитувач nano-SIM (для моделей WWAN), combo jack 3.5mm (audio/microphone), зчитувач смарт-карт (опційно), microSD карт-рідер
Шторка конфіденційності ThinkShutter
Мережа: Wi-Fi 2х2 802.11 ac, Bluetooth® 5.0, LTE (опційно)
Габарити: від 329 x 227 x 17,9 мм
Вага: від 1,46 кг
Колір: Чорний (Black)


Технічні характеристики Lenovo Thinkpad T490s

Процесор: Intel® Core™ i7-8665U (у максимальній конфігурації)
Операційна система: Windows 10 Pro
Дисплей: 14.0" Full HD (1920x1080) IPS, з антибліковим покриттям/ 14.0" WQHD (2560x1440) IPS, HDR, Dolby Vision, 500 ніт (у максимальній конфігурації)
Графіка: Intel® UHD Graphics 620
Оперативна пам’ять: до 32 ГБ DDR4 2400 МГц
Накопичувач: SSD: до 1 ТБ
Батарея: 57 Вт/год, з підтримкою Rapid Charge
Аудіосистема: Dolby Audio Premium, два стереодинаміки потужністю по 2 Вт
Порти: 2 х USB 3.1 Gen 1 (у т.ч. один Always On), 1 x USB 3.1 Type-C Gen 1 (з функцією зарядки та DisplayPort), 1 x USB 3.1 Type-C Gen 2 / Thunderbolt 3 (з PD та DP), HDMI 1.4b, зчитувач nano-SIM (для моделей WWAN), combo jack 3.5mm (audio/microphone), зчитувач смарт-карт (опційно), microSD карт-рідер
Шторка конфіденційності ThinkShutter
Мережа: Wi-Fi 2х2 802.11 ac, Bluetooth® 5.0, LTE (опційно)
Габарити: від 328,8 x 225,8 x 16,1 мм
Вага: від 1,27 кг
Колір: Чорний (Black) або сірий (Silver)
Технічні характеристики Lenovo ThinkPad Х390
Процесор: Intel® Core™ i7-8665U (у максимальній конфігурації)
Операційна система: Windows 10 Pro
Дисплей: 13.3" Full HD (1920x1080) IPS, з антибліковим покриттям, 400 ніт (у максимальній конфігурації)Графіка: Intel® UHD Graphics 620
Оперативна пам’ять: до 32 ГБ DDR4 2400 МГц
Накопичувач: SSD: до 1 ТБ
Батарея: 48 Вт/год, з підтримкою Rapid Charge
Аудіосистема: Dolby Audio Premium, два стереодинаміки потужністю по 2 Вт
Порти: 2 х USB 3.1 Gen 1 (у т.ч. один Always On), 1 x USB 3.1 Type-C Gen 1 (з функцією зарядки та DisplayPort), 1 x USB 3.1 Type-C Gen 2 / Thunderbolt 3 (з PD та DP), HDMI 1.4b, зчитувач nano-SIM (для моделей WWAN), combo jack 3.5mm (audio/microphone), зчитувач смарт-карт (опційно), microSD карт-рідер
Шторка конфіденційності ThinkShutter
Мережа: Wi-Fi 2х2 802.11 ac, Bluetooth® 5.0, LTE (опційно)
Габарити: від 312 x 217,2 x 16,9 мм
Вага: від 1,29 кг
Колір: Чорний (Black)


Технічні характеристики Lenovo ThinkPad Х390 YOGA

Процесор: Intel® Core™ i7-8665U (у максимальній конфігурації)
Операційна система: Windows 10 Pro
Дисплей: 13.3" Full HD (1920x1080) IPS, сенсорний, 300 ніт
Графіка: Intel® UHD Graphics 620
Оперативна пам’ять: до 16 ГБ DDR4 2400 МГц
Накопичувач: SSD: до 1 ТБ
Батарея: 50 Вт/год, з підтримкою Rapid Charge
Аудіосистема: Dolby Audio Premium, два стереодинаміки потужністю по 2 Вт
Порти: 2 х USB 3.1 Gen 1 (у т.ч. один Always On), 1 x USB 3.1 Type-C Gen 1 (з функцією зарядки та DisplayPort), 1 x USB 3.1 Type-C Gen 2 / Thunderbolt 3 (з PD та DP), HDMI 1.4b, зчитувач nano-SIM (для моделей WWAN), combo jack 3.5mm (audio/microphone), зчитувач смарт-карт (опційно), microSD карт-рідер
Шторка конфіденційності ThinkShutter
Мережа: Wi-Fi 2х2 802.11 ac, Bluetooth® 5.0, LTE (опційно)
Габарити: від 310,4 x 219 x 15,95 мм
Вага: від 1,29 кг
Колір: Чорний (Black)


* За результатами тестування за допомогою MobileMark 2014 з дисплеєм із роздільною здатністю Full HD (1920x1080) з низьким енергоспоживанням. Час автономної роботи в значній мірі залежить від параметрів системи, умов експлуатації та інших факторів.


Довідка:

Про компанію Lenovo:

Компанія Lenovo – світовий лідер у розробці та виробництві інноваційних технологічних рішень для дому та бізнесу. Lenovo – це стартова точка багатьох відкриттів для кожного.

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) – технологічна компанія з капіталізацією 50 млрд доларів США, що має представництва у 180 країнах. Lenovo входить до переліку найбільших міжнародних компаній Fortune Global 500, у якому в 2019 році посіла 212 місце, піднявшись на 28 сходинок. Утримуючи лідерські позиції протягом багатьох років, Lenovo надає всьому світу надійні, високоякісні, безпечні продукти й послуги, серед яких смартфони (в тому числі бренд Motorola), планшети, ПК (включаючи ігрову лінійку Legion та відомі бренди ThinkPad, YOGA), робочі станції, пристрої AR/VR, а також розумні рішення для дому та офісу. Рішення, розроблені Lenovo для центрів обробки даних нового покоління (ThinkSystem, ThinkAgile), створюють обчислювальні потужності та можливості, що змінюють бізнес і суспільство.

Lenovo працює над тим, щоб надихати всіх та будувати розумне майбутнє, де кожен може процвітати.

Підписуйтеся на наші сторінки в Facebook, Instagram. Інформація про компанію та продукцію також представлена на сайті Lenovo.ua.


Контакти для ЗМІ:

PR-менеджер компанії Lenovo
Кузнецова Анна
+380 66 812 77 79
pr@lenovo.ua

PR-менеджер Newsfront PR Agency
Давиденко Інна
+38 063 992 71 03
lenovo@newsfront.com.ua


Матеріал із позначкою Р розміщується на правах реклами. Редакція не несе відповідальності за достовірність даної інформації.