Главная / Обзор СМИ

Топ-10 найкращих піц світу

15:31 | 20.11.2019
Топ-10 найкращих піц світу

Серед сучасного розмаїття смачненького італійська піца у Львові посідає чи не найперше місце. І це зовсім не дивно, адже вона поєднує в собі різні смаки світу, при цьому залишаючись доступною стравою. Кожен пересічний має змогу замовити піцу з доставкою від ресторану Орігамі. Якій саме надати перевагу, допоможе вирішити найпопулярніші 10 піц.

Топ-10 піц світу

  • МаргаритаМаргарита. Вона є класичним прикладом всіх піц, які наразі існують в світі і носить назву італійської королеви Маргарити Савойської. Навіть серце монархині було підкорене простим і одночасно дивовижним поєднанням сиру, томатів та базиліку.
  • СицилійськаСицилійська піца. Прийшла до нас з Палермо, столиці Сицилії. Друга її назва – Сфінчіні. Особливістю цієї піци є те, що шар сиру пекоріно вкладається під соус. Основними інгредієнтами, окрім сиру та томатів, є анчоуси, що робить сицилійську піцу пікантною та незвичною.
  • ПепероніПіца Пеппероні. Свою назву вона отримала від однойменної ковбаси, що характеризується яскравою гостринкою. Сир моцарела, що входить до складу піци Пеппероні, врівноважує сильний смак ковбаси. Це – найулюбленіша страва американців разом з пресловутими бургерами.
  • Кватро Формаджіо4 сири. Також її називають Кватро Формаджі. З назви зрозуміло, що до її складу входять 4 сорти сиру: пармезан, дор блю, моцарелла та едам. Вона сподобається нелюбителям томатів, а також тим, хто відмовляється від м’ясних продуктів. Найкраще піца 4 сири смакує до білого вина, залишаючи ледь тонкий вершковий слід.
  • БаварськаБаварська піца. Ніщо не може бути кращою закускою до пива, ніж баварська піца с підкопченими ароматними ковбасками. Два різних сорти твердого сиру: моцарела та пармезан, - підкреслять гострий смак м’ясопродуктів найкращої якості.
  • МексиканоГостренька Мексикано. Ситна, гаряча, гостра – ці якості найвдаліше характеризують піцу з мексиканським акцентом. Баварські ковбаски та салямі у поєднанні с червоним перцем халапеньо залишать незабутні враження від частування.
  • ГрибнаГрибна піца. Набридли томати та м'ясо? Тільки печериці та сир спішать на допомогу. Великою перевагою такої грибної піци є те, що до неї підійде будь-який напій, неважливо, солодкий чи солоний, з алкоголем чи без.
  • М’яснаМ’ясна піца. М’ясоїди не залишаться байдужими і будуть повертатися за м’ясною піцою ще неодноразово. Адже до її складу входять аж 4 м’ясних компоненти: всілякі смачні ковбаси та сорти справжнього м’яса. В поєднанні з 2 видами сиру – це взагалі гастрономічний вибух.
  • Чотири сезони4 сезони. Піца 4 сезони – це асорті смаків, що символізують різні пори року. Літо наповнене стиглими соковитими томатами, осінь нагадує про грибну пору, зима багата на оливки на ковбаси, а весна смакує ароматним курячим м’ясом. Таке розмаїття інгредієнтів особливо сподобається тим, хто хоче спробувати все і одразу.
  • ГавайськаГавайська піца. На десятому щаблі, але далеко не остання в серці гурманів, знаходиться екзотична гавайська піца. Ананаси, шинка та подвійна порція сиру створюють неймовірний кулінарний ансамбль. Освіжаючий смак та солодкі нотки піци особливо подобаються маленьким їдцям.

Піца з доставкою

Ресторан Орігамі має в своєму меню всі вищезазначені та інші види піци. В кожну з них кухарі вкладають свою душу та серце, щоб кожен смакуючий залишився ситим та задоволеним своїм вибором. Піца – це не просто їжа звичайного дня, це – привід зібратися разом з родиною чи друзями за одним столом і посмакувати апетитною стравою сонячної Італії. Доставка гарячої, свіжої піци виконується швидко, в будь-яку точку міста лише за одним єдиним дзвінком.