Главная / Обзор СМИ

Притула різко відповів, чому не буде вести "Євробачення"

12:22 | 20.03.2017
Притула різко відповів, чому не буде вести "Євробачення"
Не бути ведучим "Євробачення" було моїм рішенням, і позиція організаційного комітету конкурсу тут ні до чого.

Таку думку на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook висловив шоумен Сергій Притула.




За його словами, він взагалі не брав участі в кастингах на ведучого конкурсу. А інформація у засобах масової інформації про те, що він їх не пройшов, є фейком.

"Різні видання робили всякі рейтинги й опитування, кого б люди хотіли бачити ведучим на "Євробаченні". Мені, звісно ж, дуже приємно, що я там лідирував.

 Але все це і заклало підвалини конфлікту, який я зараз намагаюсь розкласти по поличках. Медіаресурси сформували очікування у суспільства. Очікування не справдилось. Суспільство почало ставити запитання. 

Оргкомітет почав брехати. Крапка!" – наголосив Притула.

За його словами, торік у нього була розмова з колишнім креативним продюсером "Євробачення" Олегом Бондарчуком, йому навіть дали сценарій. Але подальші обговорення відкладалися. 

Окрім цього, у нього був запланований концертний графік "Вар’яти-шоу", що відіграло свою роль.

"У кінці грудня мені сказали, що зустріч переноситься на "після Різдва", а після Різдва мені сказали, що переноситься на кінець січня. Саме в той день я плюнув на всі ці "завтраки" і почав наповнювати гастрольний графік "Вар’яти-шоу" на березень та квітень. 

А в кінці січня мені вже можна було і не телефонувати, бо я чітко усвідомлював, що не встигну підготуватись до конкурсу. 

Бо і англійську, дійсно, треба було підтягнути (з часів мого проживання в Лондоні багато часу спливло), і з французькою заморочитись (під час ведення є франкомовні моменти), і зі сценаристами бути в постійному контакті, а на все це часу було катма!

 Якщо вже бути максимально відвертим, то для мене це "Євробачення" принесло б тільки зайвий "геморой" – зазначив шоумен.

Притула заявив, що не шкодує про такий свій вибір.

"Що по плюсах? Ну… мама буде щаслива. Дуже відносний аргумент, при всій повазі до мамусі. Ви скажете: "Чувак, тебе ж побачить вся Європа! Весь світ!"! Ну і? І що далі? 

А-ну, давайте без гугла назвіть мені імена ведучих минулорічного "Євробачення"! А позаминулого? Ну, будь-якого, окрім того, які вели Маша і Паша? Що… не густо, так? Ото ж бо й воно!" – написав Притула.

Отож Притула попросив більше не порушувати питання, що стосується його і "Євробачення".

"Дорогий Павле (шоумен Павло Шилько. – Ред.), і шановний оргкомітет "Євробачення". Зосередьте свою роботу над, власне, конкурсом і відмахайтесь від моєї скромної персони. 

Я не розумію, навіщо ви наповнюєте інформаційне середовище своїми вигадками. Думаю, вам було б краще просто ігнорувати того Притулу, аніж кілька разів міняти пояснення людям чого ви не взяли мене на конкурс", – написав Притула.

Нагадаємо, стали відомі імена ведучих майбутнього міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2017", серед яких Володимир Остапчук, Олександр Скічко та Тимур Мірошниченко. 

Водночас у соцмережі висловили розчарування тим, що конкурс буде вести не Сергій Притула.

А нещодавно шоумен Павло Шилько в одному з інтерв'ю зазначив, що Притула не став ведучим "Євробачення" через низку причин, серед яких, зокрема, погане володіння англійською мовою.