Главная / Обзор СМИ

Який платіжний сервіс підключити до бізнесу

23:58 | 08.08.2021
Який платіжний сервіс підключити до бізнесу
Онлайн платежі давно увійшли в звичайне повсякденне життя сучасних бізнес процесів і комунікацій клієнта з компаніями. Споживачі впевнено почали віддавати перевагу саме тим сайтам і сервісам, які здатні задовольнити зручний онлайн сервіс оплати. Всі бізнес процеси зав'язані на оплату за послугу. Якщо такої опції в результаті клієнт не отримує то по статистиці скоріше він залишить сторінку, або перейде на інший сервіс.

Саме інтеграція надійної системи для онлайн платежів до сайту з продажу або надання послуг є стратегічно важливим рішенням. Без даного сервісу зараз будь-який бізнес скоріше приречений на закриття, ніж на успіх. При цьому важливо вибрати надійного партнера в даній сфері послуг. Наразі досвідченим шляхом було знайдений і протестований сервіс з прийому онлайн платежів від компанії Fondy. Універсальний і максимально гнучкий платіжний сервіс для середнього і дрібного бізнесу. 
Однією з головних особливостей даної платіжної системи, є можливість його підключення, як до сайту таки і до мобільних додатків. Крім цього на сайті Fondy зазначено, що серівс можливо інтегрувати до соціальних мереж. Але найголовнішою зручністю є те, що він приймає платежі за допомогою таких популярних додатках як Apple и Google Pay.

Сьогодні платіжній системі Fondy свої гроші довірили понад 14 000 підприємців по всій країні.

Де можна застосовувати платіжну систему Fondy?

В області медицини також спостерігається попит на онлайн оплату за послуги так консультації. Даний попит серед клієнтів викликаний не тільки економією часу, а й особистою безпекою від бактерій які знаходяться на банкнотах. Тому будь-якому медичному центру або оздоровчому центру інтеграція даного сервісу на сайт буде максимально вигідним і лояльним кроком до своїх клієнтів.
Важливо відзначити, що конверсія вдалих онлайн платежів Фонді становить 98%.
У сфері концертного бізнесу оплата квитків онлайн давно стала основним способом реалізації концерту або шоу. При цьому клієнти з кожним днем ​​стають більш вимогливими до якості онлайн платежу під час покупки квитків. Тому саме Fondy буде кращим сервісом для задоволення запиту клієнтів наприклад оплатою різної валютою або банківською картою Visa або Mastercard.

Основні переваги платіжної систем Fondy: 

  • прийом оплати від Apple і Google Pay;
  • прийом всіх банків банківських карт Visa або Mastercard;
  • моментальний прийом платежів;
  • індивідуальний онлайн кабінет;
  • кваліфікована служба підтримки;
  • середня швидкість обробки платежу 1.9 сек;
  • виведення грошей без лімітів і обмежень;
  • відсутність комісій у випадку повернення грошей клієнту.

Крім цього особистий кабінету Fondy максимально адаптивно відображається при використанні сервісу, як на комп'ютері так і на мобільному пристрої.