Главная / Новости

18 тисяч євро за лежання в ліжку — цікава робота в Німеччині

12:17 | 13.04.2024
Головна / Новости
Робота в Німеччині — 18000 євро за лежання у ліжку
Робота в Німеччині — 18000 євро за лежання у ліжку
В Німеччині оголошено про новий дослідницький проект, в рамках якого шукають учасників, які зможуть провести два місяці безперервного перебування у ліжку. Дослідження буде проводитися в Кельні Німецьким центром авіації та космонавтики (DLR). Учасники проекту отримають винагороду у розмірі 18 000 євро за участь.

Протягом двох місяців учасники проекту будуть перебувати у ліжку, яке буде нахиленим під кутом шість градусів, з головою нижче за рівень ніг. Це дозволить дослідникам вивчити, як організм людини адаптується до умов, близьких до тих, що зустрічаються у космічних місіях.

Учасників проекту розділять на групи, де кожна буде піддаватися різним методикам фізичної активності. Наприклад, одній групі дозволять займатися спортом у ліжку, виконуючи вправи на витривалість, а іншій будуть використовувати електроімпульси для стимулювання м'язів. Результати дослідження допоможуть визначити найбільш ефективні методи підтримки життєздатності організму астронавта під час тривалого космічного польоту.

Дослідження буде проводитися у Кельні, після чого протягом трьох місяців учасників проекту будуть докладно вивчати. Для участі у проекті допускаються жінки та чоловіки віком від 24 до 55 років, з ростом від 1,53 до 1,90 метра та індексом маси тіла від 18 до 30.