Главная / Новости

СБУ перевіряє Миколаєвський аеропорт: на що було витрачено бюджетні кошти

10:22 | 19.10.2019
Головна / Новости
СБУ перевіряє Миколаєвський аеропорт: на що було витрачено бюджетні кошти

У середу 16 жовтня 2019 року слідчий відділ УСБУ в Миколаївській області за участі спеціалістів Державної авіаційної служби України та ДП "НАРП" приступили до огляду радіотехнічного обладнання — про це на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук повідомив голова організації в Профспілка м. Миколаєва "СИЛЬНІ РАЗОМ" Денис Жело. Слідчі дії відбуваються на підставі постанови слідчого судді Центрального райсуду Миколаїва.

За даними активіста обладнання, яке перевіряють слідчі, не відповідає технічним вимогам для виконання польотів у складних метеорологічних умовах. "Можем вспомнить, как в начале года, самолёт «Киев-Николаев» не смог сесть в аэропорту Николаева и вернулся в Жуляны" — пише Денис Жело. 

Також активіст припустив, що під час закупівлі обладнання мали місця факти корупції з боку місцевих чиновників.

Нагадаємо, що після липневого візиту в Миколаїв Володимира Зеленського, в Миколаївській області змінився керманич СБУ. Призначений указом Президента 11 вересня начальник управління СБУ в Миколаївській області Віталій Герсак приступив до виконання обов’язків та вже відзначив своє перебування на посту рейдом проти злочинності.

Читайте також:
СБУ та Нацполіція в Миколаєві проводять обшуки у офісі ФК “Ваша Готівочка"
В Николаеве аэропорт приобрел старый автобус за $6 тыс.