Главная / Новости

Тренінг для українських силовиків під егідою НАТО. “Ефективні державні комунікації. Безпека, довіра і сильна репутація”.

16:46 | 18.06.2021
Головна / Новости
Тренінг для українських силовиків під егідою НАТО. “Ефективні державні комунікації. Безпека, довіра і сильна репутація”.

10 та 11 червня відбувся тренінг “Ефективні державні комунікації. Безпека, довіра і сильна репутація” для керівників комунікаційних відділів та прес-служб силових відомств. Тренінг організовано експертами Інституту конструктивної журналістики та нових медіа за підтримки представництва НАТО в УКраїні.

Протягом двох днів учасники працювали над питаннями побудови репутації і бренду державних органів, комунікаціями під час кризи, розробкою комунікаційної стратегії та створенням контенту. Окрему увагу під час роботи було приділено темі пропаганди і контрпропаганди та побудови конструктивних та ефективних відносин задля боротьби з фейками та викривленням інформації.

Експерти Інституту конструктивної журналістики та нових медіа

В заході брали участь спеціалісти з комунікацій Міністерства оборони, Міністерства внутрішніх справ, Генерального штаб ЗСУ, Збройних Сил, ДСНС України, Державної міграційної служби, Державної прикордонної служби України, Національної поліції.

Олена Добржанська, проректор з комунікацій КНУ імені Т.Г.Шевченка

Cпікери тренінгу – провідні PR та GR спеціалісти, фахівці з роботи з репутацією, керівники прес-служб та журналісти. Своїм досвідом та експертизою з учасниками ділилися Олег Кершис, виконавчий директор Reputation Capital Group, Катерина Співакова, виконавча директорка PR-агенції Pleon Talan, Ярослава Прокопенко, старша комунікаційна менеджерка Офісу Реформ КМУ, Дмитро Золотухін, журналіст, Артем Дехтяренко, керівник прес-служби СБУ Артем Дехтяренко, Альона Семикіна, радниця з комунікацій Голови СБУ, Микола Косенко, експерт з цифрових комунікацій, радник Світового банку в Міністерстві соціальної політики, менеджер виборчої діджитал кампанії партії Голос, Олена Добржанська, проректор комунікацій КНУ ім. Тараса Шевченка, експертка Інституту конструктивної журналістики і нових медіа, Сергій Даниленко, завідувач кафедри комунікацій КНУ ім. Тараса Шевченка, експерт Інституту конструктивної журналістики і нових медіа, Сергій Набок, журналіст, експерт Інституту конструктивної журналістики і нових медіа.

Олег Кершис, засновник Reputation capital group

Учасники встигли не тількі отримати корисну інформацію для подальшої діяльності, а й обмінятися досвідом, кейсами з практики та домовитися подальший діалог і співпрацю комунікаційних відділів міністерств та відомств.

Подія відбулася за підтримки Центру Інформації і Документації НАТО.