Главная / Мнения

Бізнес-конференція «Посилення потенціалу зростання України: перспективи майбутнього покоління» з нагоди 15-річчя операційної діяльності McKinsey & Company в Україні

09:44 | 10.11.2017
Бізнес-конференція «Посилення потенціалу зростання України: перспективи майбутнього покоління» з нагоди 15-річчя операційної діяльності McKinsey & Company в Україні
Автор:

Відзначаючи п’ятнадцяту річницю своєї діяльності в Україні, компанія McKinsey & Company скликала в Києві 09 листопада 2017 року конференцію, присвячену питанням стимулювання довгострокового економічного зростання країни. У заході взяли участь понад 250 лідерів приватного, громадського й соціального секторів України, а також представники дипломатичного корпусу та міжнародних фінансових установ.

Керуючий партнер McKinsey & Company в Україні Жорж Массуд (Georges Massoud) виступив із доповіддю на тему «Україна: перспективи зростання для наступного покоління». У звіті було зазначено численні успіхи країни у сфері політики й регулювання з 2014 року, при цьому підкреслювалося, що Україна має суттєві можливості для подальшого вдосконалення економіки. Діяльність McKinsey & Company зосереджена на важливості підвищення продуктивності та іноземних інвестицій через інтеграцію у глобальні ринки та інновації. Корнеліус Волтер (Cornelius Walter), керуючий партнер підрозділів McKinsey & Company в Центральній Європі, розповів аудиторії, що McKinsey & Company й надалі пов’язує свою діяльність з Україною в довгостроковій перспективі та вважає себе партнером у зусиллях країни, спрямованих на процвітання та збільшення прибутковості.

Президент України Петро Порошенко високо оцінив роль McKinsey як радника українських державних та приватних установ. Він підкреслив, що Україні потрібно стати більш продуктивною, конкурентоспроможною та прибутковою, країна має створити середовище, яке приваблюватиме й утримуватиме іноземні та внутрішні інвестиції.

Запрошений доповідач Джордж Фрідман (George Friedman), засновник Geopolitical Futures і колишній голова правління Stratfor, закликав український уряд створювати рішення для економічних проблем країни та використовувати можливості.
Теги: Фрідман